Foto: Amy Vol (O’G3NE) showt haar benen in laarsjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amy Vol steelt weer eens de show in een prachtige outfit. De kleine Amy draagt hele hoge hakken die tot aan de bovenkant van haar benen komen. Een enorm kledingkeuze is het zeker..

Amy Vol steelt show in hoge laarzen

De meiden van Og3ne staan er om bekend dat ze altijd in de mooiste outfitjes verschijnen. Of het nou voor een speciale show is of een huiskamer concert; de meiden zien er altijd tip top uit. Waarschijnlijk steken ze elkaar hier ook wel een beetje in aan. De een kan er nou eenmaal niet veel beter bijlopen dan de ander. Het lijkt erop dat Amy Vol er ook geen moeite mee heeft om wat leuks aan te trekken en zichzelf goed voor de dag te laten komen. Dit keer heeft Amy zichzelf mooi gemaakt voor het programma Koffietijd. Amy kiest voor een degelijke witte trui met een geruit rokje. Daarbij draagt ze haar haren netjes in de krul en heeft ze flink wat make-up op. Toch is er één ding aan Amy haar outfit dat echt de show steelt; haar torenhoge laarzen. Het zijn witte laarzen die bij Amy tot aan haar bovenbenen komen. Daardoor zie je net een stukje huid tussen het piepkleine rokje en de lange laarzen. Het maakt de outfit van Amy in één klap spannend. De laarzen zijn van het merk van Nikkie Plessen.

Lees ook: Foto: Amy Vol van OG3NE laat achterkant zien tijdens wilde voorbereiding

De meiden van Og3ne zitten lekker op één lijn

Lisa, Amy & Shelly zijn de zusjes die het iconische zangtrio Og3ne vormen. De drie zussen zijn letterlijk al jaren een begrip in de showbusiness. Zo begonnen de drie natuurlijk als hele kleine meisjes bij het Junior Songfestival. Sindsdien treden de drie knappe dames overal in Nederland op. Daarom is het geen wonder dat ze mochten aanschuiven bij Koffietijd om te praten over hun toekomstige shows. Na al die jaren samen optreden en werken zijn de zussen zo goed op elkaar ingespeeld dat ze zelfs hetzelfde denken. Dat blijkt namelijk uit onderstaand fragment van de ochtendshow. Zo zegt Amy Vol dat ze gelukkig vaak mogen spelen en Lisa en Shelly zijn het hier uiteraard mee eens. Ze knikken alle drie volmondig ‘ja’.

Amy Vol deelt hele stoere outfit

Naast zangeres bij Og3ne is Amy Vol ook nog eens een echte modefanaat. De knappe Amy weet goed hoe ze zichzelf moet kleden. Vaak is dit een combinatie van een spannende outfit met hoge hakken of juist een braaf truitje om het af te maken. Dit keer plaatst Amy op haar Instagram account weer een filmpje over hoe ze haar outfits samenstelt. Waarschijnlijk wil ze al haar fans laten zien hoe je je net zoals haar kan aankleden. Daarom zet Amy er ook precies bij welk kledingstuk waar vandaan komt. Toch is het niet helemaal een zelfde soort outfit als dat we van de zangeres gewend zijn. Amy trekt namelijk een heel strak zwart pakje aan met daaronder gigantische sneakers. Daarbij draagt Amy ook nog een gigantische zonnebril. Wellicht gaat Amy een keertje voor stoer in plaats van chique.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!