Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een outfit aan, en toont deze trots in de spiegel…

Amy Vol laat weten helemaal klaar te zijn om weer het podium te betreden. De zangeres is tenslotte 1/3 van de meidengroep OG3NE, dus op het podium zingen is iets waar Amy de hele dag door naar uitkijkt. Maar nu mag ze weer, en hoe! Via Instagram toont Amy haar outfit vóór het optreden. Ze moet alleen wel oppassen dat ze niet teveel mensen in het publiek laat watertanden, met deze spectaculaire outfit. De zangeres zoekt duidelijk de spanning op in dit pakje..

Amy Vol toont spannend pakje vóór optreden

Amy Vol heeft zin om weer in de spotlights te staan! Via Instagram deelt de zangeres verschillende kiekjes vanuit de spiegel in een adembenemende outfit. Het is duidelijk te zien dat de zangeres steeds meer het randje aan het opzoeken is, want in zulk soort outfits zagen we Amy nooit eerder. En ze bereidt het publiek en haar volgers er goed op voor; “Den Helder we are ready!“. Op de foto zien we Amy in een uitdagende positie poseren. Met de benen gekruist, en handen voor haar gezicht verleidt de zangeres haar volgers opnieuw. Ze draagt een wit pak, met een grote riem om haar middel. Echter lijkt dit pakje niet alles van haar benen te bedekken, slechts de bovenkant. En als je dacht dat dat alles was, heb je het mis. De voorkant van dit pak is ook nog eens open. Amy Vol heeft er zin in, en is klaar om Den Helder helemaal gek te maken!

Lees ook: Foto: Amy Vol van OG3NE laat achterkant zien tijdens wilde voorbereiding

Amy Vol viert verjaardag samen met knappe tweelingzus

Onlangs deelde Amy Vol een opvallende foto via Instagram. De blondine had namelijk iets te vieren, samen met haar tweelingzus en 1/3 van OG3NE, Shelley Vol. De twee waren namelijk 27 geworden! En om dit te vieren, plaatste ze een stel uitdagende foto’s. Ze gaan duidelijk een nieuw levensjaar in, want zulke verleidende foto’s, zagen we nooit eerder van de zusjes. Het zijn er in totaal vier, in één foto samengevoegd. Op de eerste foto lachen de twee onschuldig naar de camera, niks geks, gewoon de tweeling die blij is om 27 geworden te zijn. Vanaf foto twee wordt het al een stuk gekker. Op deze foto steken Amy en Shelley hun tong uit, en richten ze deze richting de camera. Willen ze hier een gebaar mee maken? Op de derde foto kijken de twee eigenlijk een beetje suf. Met hun mondhoeken naar onder, hebben de twee een verbazingwekkende blik op hun gezicht. Maar de vierde foto steekt veruit boven alle anderen uit. Amy geeft hier namelijk een flinke lik aan Shelley, die ondertussen lacht naar de camera. De twee zijn duidelijk blij om jarig te zijn en worden helemaal in het zonnetje gezet door hun volgers!

Lees ook: Foto: Amy Vol (O’G3NE) showt haar benen in laarsjes

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.