Foto: Amy van OG3NE trekt broek naar beneden voor onthulling

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op Valentijnsdag werd Amy van OG3NE verrast door haar vriend, en deze beste man heeft haar iets heel unieks gegeven waar iedereen blij van wordt! 

Amy van OG3NE doet onthulling op snelle foto

De beeldschone Amy van OG3NE werd verrast op Valentijnsdag door haar vriend Stan Jansen. Op haar Instagram-verhaal plaatste ze onderstaande foto met; ‘Geen chocola of rozen, Neeee matching met haar vriend’ en ze is helemaal blij met het hartjes ! Ze is zo blij dat ze haar broek opent en een stuk naar beneden trekt om het waanzinnige cadeau met haar volgers te delen. Het koppel is ontzettend gelukkig met elkaar, en dat deelt Amy heel graag met haar volgers! De twee tortelduifjes waren op Skivakantie met de hele familie, en daar zijn de nodige leuke kiekjes uitgerold. Hieronder zie je daar één van hoe gezellig Amy en Stan het met elkaar hebben.

Nóg een wintersport om het af te leren voor Amy Vol

Amy van OG3NE kon na haar wintersport van een aantal weken geleden geen genoegen meer krijgen van de heerlijke sneeuw! Ze vindt het heerlijk om lekker de pistes af te skiën. Dus besloot ze nog even voor een paar dagen in de buurt van Winterberg in Duitsland lekker te gaan skiën! Ze zegt; ‘Om het af te leren!’. Amy nam haar vriend mee en de hele familie sloot gezellig aan. Amy draagt een super leuk skipak die lekker strak zit. Ze voelt zich ontzettend knap in het pak, en daar heeft ze alle reden toe om zich zo te voelen. Haar prachtige blauwe ogen stralen ongelooflijk met de sneeuw op de achtergrond. Dat geeft een nóg extra sprankeling in die mooie ogen, iets waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

Lees ook: Foto: Lisa van OG3NE verlaat Nederland voor opvallende carrièreswitch

Lisa van OG3NE laat zussen Amy van OG3NE schrikken

Lisa Vol is een dame die letterlijk vol verrassingen zit. Dat bewijst de blondine opnieuw na deze nieuwe video via Instagram. De bekende zussen van Lisa, Amy en Shelley, waren op wintersport. De twee waren lekker aan het skiën in Oostenrijk. Lisa leek het ook wel een leuk idee om even de sneeuw op te zoeken. Dus besloot de blondine om naar Oostenrijk af te reizen, om haar zussen de verrassing en schrik van hen leven te geven. Deze reacties heeft Lisa uiteraard weten te filmen, en online gezet voor haar volgers. Als allereerst verrast Lisa haar zus Shelley. Deze zit rustig met een stel vrienden aan een warme chocomel, op te warmen. Tot Lisa ineens besluit in beeld te springen, en de hele sfeer omslaat. Shelley heeft de schrik van haar leven maar vindt het uiteraard geweldig. De dames hebben een top skivakantie gehad!

Lees ook: Foto: Amy Vol van OG3NE laat achterkant zien tijdens wilde voorbereiding

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?