Foto: Amber Brantsen van Viaplay moet bijkomen van knotsgekke Formule 1-race

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen van Viaplay heeft gelijk wat heftige tijden achter de rug. Zo moet de knappe dame nog enorm bijkomen van de knotsgekke F1-race.

Amber Brantsen is nog vrij nieuw als presentatrice van Viaplay. En dat betekent dat ze na een spannende race nog even bij moet komen. En de prachtige brunette doet dat natuurlijk op de meest uiteenlopende manieren. Want al die spannende momenten die Max Verstappen tijdens zo’n race meemaakt, die hebben zo hun effecten op Amber. Die voelt de spanning tijdens de race mee. Daar moet ze dus op een bepaalde manier vanaf komen.

Lees ook: Blondine Anne-Marie Fokkens maakt een hoop goed bij Viaplay Darts

Deze foto bewijst dat Amber Brantsen nog het groentje is bij Viaplay

Ze loopt als presentatrice misschien al even mee, maar bij Viaplay is Amber Brantsen nog wel het groentje. En haar groene pakje verraadt dat natuurlijk al een klein beetje. In de Formule 1 is ze vrij nieuw en nog redelijk onbekend met het wereldje. Daar verslag van doen is dus ingewikkeld, want er gebeurt enorm veel in zo’n weekend. Amber moet dus echt even bijkomen van de hectiek. Maar hoe doet ze dat dan?

Amber zoekt de zon op om tot rust te komen

Net als de rest van Nederland zoekt Amber lekker de zon op deze dagen. Een terrasje en een koud drankje, in het heerlijk warme zonlicht, doen de presentatrice goed. Dan kan ze weer helemaal opladen voor de komende races. Amber houdt er enorm van om buiten in de zon te staan.

Amber zoekt innerlijke rust

Ook keert Amber vooral inwaarts bij het zoeken naar de innerlijke rust. Na een lang weekend Formule 1, heeft de knappe presentatrice wel behoefte aan een lekker middagje voor zichzelf. Amber neemt ‘self care’ hoog op en niemand kan haar stoppen als ze even een middagje rust wilt hebben. Amber komt in haar ‘me-time’ momentjes even helemaal mentaal tot rust.

De kat van Amber Brantsen helpt mee aan de ontspanning op lieve foto

Behalve een middagje voor zichzelf of lekker de deur uit en de zon in, heeft Amber nog meer manieren om ontspanning te vinden. Haar kat kan haar daar goed bij helpen. Want even een beetje intiem knuffelen met haar poezenbeest zorgt ervoor dat Amber weer helemaal oplaadt. Daardoor kan ze de spanning van de Formule 1 weer beter aan.

Voetjes van de vloer voor Amber Brantsen

Als Amber bezig is met ontspannen, dan kan daar even helemaal niks anders tussendoor komen. Voor Amber betekent ontspannen dan ook de voetjes van de vloer en lekker onderuitgezakt zitten in haar luie stoel. En dat is Amber ook zeker gegund.

Amber Brantsen is klaar voor meer Formule 1!

Nu de beeldschone presentatrice van Viaplay weer helemaal tot rust is gekomen, kan ze er weer vol tegenaan. Laat al die spannende Fomrule 1-momentjes maar komen. Amber staat klaar om overal verslag van te doen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..