Foto: Amber Brantsen toont weer afleidende outfit tijdens F1 op Viaplay

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen krijgt al maanden flink wat kritiek op haar kleding. Maar maakt ze met deze outfit dan toch alles goed?

Amber Brantsen heeft het absoluut niet makkelijk. Sinds ze aan de slag is gegaan bij Viaplay als presentatrice krijgt ze aan de lopende band kritiek op haar kleding. En dat gaat natuurlijk niet in de koude kleding zitten. De kritiek lijkt ook allemaal een beetje onnodig. Amber doet hartstikke haar best. Ze heeft zelfs een styliste, Hanna Suurland, die haar helpt met haar styling keuzes. Misschien dat Amber met deze afleidende outfit eindelijk bevrijd is van alle kritiek. Of maakt haar nieuwe pakje de kritiek alleen maar erger?

Lees ook: Foto: Amber Brantsen overspoeld met kritiek tijdens Viaplay-uitzending F1
Amber stopt met gekleurde kleding

Nadat Amber in een vorige post op haar Instagram pagina uitgemaakt werd voor Teletubbie, houdt de prachtige presentatrice niet meer zo veel van gekleurde kleding. Nu houdt ze alles een stuk neutraler. Een beige broekpak is inmiddels meer haar stijl Al kan het natuurlijk zijn dat dit de kritiek alleen maar erger maakt. Straks verwijten mensen Amber ervan dat ze kleur meer in haar leven heeft of saai is. De kritiek op Amber blijft wel verrassen, want Amber doet het namelijk hartstikke goed als presentatrice.

Amber Brantsen kampt met flinke kritiek

Ondanks de prachtige outfits zoals op de foto hierboven, heeft Amber toch een flinke dosis kritiek te pakken. Ze is een beetje het pispaaltje geworden van de zender. Mensen hebben namelijk nogal veel te zeggen over de kledingkeuzes van de prachtige dame. Zo zijn haar outfits te bekrompen, te verhullend, te onthullend, te saai, te kleurrijk, te speels, te kinderlijk en te volwassen. De Viaplay kijkers hebben bijna altijd wel wat te zeuren over de kleding van Amber en het begint op te vallen. Gelukkig kan Amber wel tegen een stootje en laat ze zich niet gek maken. Amber weet dat ze er goed uit ziet en laat de kritiek links liggen.

Hanna Suurland is de held van Amber Brantsen

Amber is niet bang voor de camera. In tegendeel, ze houdt er wel van om af en toe lekker de aandacht te pakken. Maar dan moet je wel in een goede outfit voor de dag komen. Gelukkig voor Amber heeft ze een styliste aan haar zijde die snapt wat ze wil en haar keer op keer prachtig eruit kan laten zien. Haar verleidelijke looks heeft ze te danken aan haar professionele styliste, Hanna Suurland. Het kost misschien wat extra moeite, maar het resultaat mag er zeker zijn. Ondanks alle kritiek kan Amber dus eigenlijk hartstikke blij zijn met haar styliste. Want ze ziet er keer op keer geweldig uit. En haar volgers mogen dat dan misschien niet zien, maar Amber weet gelukkig zelf wel dat ze er prachtig uit ziet. En dat allemaal dankzij haar persoonlijke heldin, Hanna Suurland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..