Foto: Amber Brantsen luistert naar kijker en kleedt zich om bij F1-show Viaplay

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen kreeg een tijdje terug veel kritiek op haar ‘kinderachtige outfit’. Nu lijkt de presentatrice ervan geleerd te hebben!

Amber Brantsen is weer lekker actief op Instagram. De viaplay-presentatrice plaatst de mooiste kiekjes op het platform en is dan ook niet bang voor negatieve reacties of kritiek. Althans, dat zou je denken, aangezien de presentatrice nogal wat kritiek over zich heen krijgt. Sinds Formule 1 van Ziggo Sport naar Viaplay is gegaan weten de kijkers altijd wel wat te vinden om over te klagen. De ene keer is het het gebrek aan kennis van de presentatoren, de andere keer de slechte beeldkwaliteit, of de outfit van Amber. Maar aan dat laatste punt lijkt de brunette nu aan wat gedaan te hebben..

Amber Brantsen kleedt zich om bij Viaplay

Onlangs kreeg Amber Brantsen veel kritiek over zich heen, nadat ze haar outfit liet zien op social media. Zender Viaplay kan volgens de kritische kijker weinig goed doen, dus werd Amber min of meer slachtoffer van de matige technische support van haar werkgever. Het is uiteraard niet de schuld van Amber dat de kijker liever het team van Ziggo Sport terug op de buis ziet tijdens Formule 1. Het is gewoon logisch dat de brunette, die ontzettend F1-fan is, deze uitdaging aanging. Gelukkig blijft ze vrolijk doorgaan, ondanks alle kritiek. Wel lijkt ze een klein beetje geluisterd te hebben naar de kijker. Haar knalroze outfit van een paar weken geleden werd door de kijker ‘kinderachtig’ en ‘kinderlijk’ bevonden, dus ging ze nu voor een zakelijker ensemble. Ook heel mooi, maar minder opvallend. Op twitter bleef het stil!

Lees ook: Foto: Amber Brantsen zorgt met dit jurkje voor perfecte afleiding tijdens Formule 1

Amber Brantsen straalt in knalroze jurk

Onlangs deelde Amber Brantsen een paar ontzettend opvallende foto’s via Instagram. Op deze foto’s was namelijk te zien hoe de presentatrice in een mega opvallende roze jurk over de rode loper liep. Ze was hier namelijk op het Young Patrons Gala, en heeft hiervoor letterlijk alles uit de kast gehaald. Hiermee maakt Amber duidelijk dat ze wel degelijk weet hoe ze zich moet kleden. Alleen die ene keer bij Viaplay was dan misschien een vergissing, maar dat laat ze zich geen tweede keer gebeuren. “Avondje polderglamour op het Young Patrons Gala 🌟. Dank @nationaleoperaballet voor de prachtige avond!”. Al lijkt Amber zelf niet de schuldige voor deze outfits, ook benadrukt ze onder deze foto’s dat al haar outfits door haar stylist worden gekozen, Hanna Suurland. Normaal mag Amber Hanna dus dankbaar zijn voor de prachtige outfits, alleen de vergissing bij Viaplay blijft Amber nog altijd achterna zitten.

Lees ook: Foto: Amber Brantsen blijkt zonder Viaplay beeldschoon te kunnen zijn

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..