Foto: Amber Brantsen leidt met heerlijke outfit af van blamage Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was in Brazilië niet bepaald het weekend van Max Verstappen. Gelukkig voor Max leidde Amber Brantsen alle Nederlandse kijkers af met haar verschijning!

Amber Brantsen was dit weekend weer in de Viaplay studio te vinden. Max Verstappen weigerde de kijker dit weekend te verwennen, maar Amber deed dat gelukkig wel!

Amber Brantsen helpt Max Verstappen onbewust

Dat dit niet het weekend van Max Verstappen was, is een understatement. Terwijl heel de wereld zich tegen de Nederlandse coureur keerde, kreeg hij bijval uit onverwachte hoek. Viaplay-presentatrice Amber Brantsen heeft deed de kijker namelijk een groot plezier met haar outfits! Op die manier stal ze de spotlights een beetje; iets dat écht nodig was met dit tegenvallende raceweekend. Op die manier werd de kijker in Nederland toch nog een beetje zoet gehouden!

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker genieten

Wie één blik werpt op Amber weet gelijk wat haar lievelingskleur is. Voor de Grand Prix van Brazilië heeft Amber Brantsen zichzelf omgetoverd tot een paars popje. Van top tot teen heeft Amber zichzelf in het paars gehangen. Met een heerlijk paars outfitje is ze klaar voor de race. Wanneer de Viaplay-kijker Amber Brantsen ziet zijn ook zij klaar voor de race. Wie geen race-fan is kan altijd nog na de nabeschouwing kijken. Hier kan je vol genot genieten van de knappe presentatrice in haar heerlijk paars outfitje.

Slechte dag voor Max Verstappen-fans

Wie een Max Verstappen fan is, heeft geen goede race gezien in Brazilië. Fans van Max Verstappen zitten heel dit seizoen al op een roze wolk. Nu lijkt er toch een klein smetje op zijn WK-titel te komen, eentje met grote gevolgen. Tijdens de grand prix van Brazilië was het precies zo’n dag waarop alles fout leek te gaan!

In een gevecht met Lewis Hamilton liep Max Verstappen schade op. Door dit gevecht kreeg de Nederlander ook nog eens 5 seconden straf. De race verliep niet bepaald zoals we van Max Verstappen en Red Bull zijn gewend. De teamgenoot van Max Verstappen, Sergio Perez, is nog volop in de strijd voor plek 2. Max Verstappen kon zijn teamgenoot een dienst bewijzen door hem voor te laten, maar Max wilde hier niks van weten. Sergio Perez, die Max vorig jaar heeft geholpen met zijn eerste WK-titel, was dan ook teleurgesteld in de Nederlander. Hij had verwacht dat Max hem ging helpen zoals hij Max altijd hielp. Fans over de hele wereld, maar ook de fans in Nederland waren niet te spreken over de actie van Max Verstappen. Gelukkig was daar aan het einde van de dag Amber Brantsen, die de Nederlandse fans nog kon afleiden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!