Foto: Amber Brantsen kreeg baan bij Viaplay dankzij stiekeme ontmoeting in hotelkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen blikt terug op een bijzondere ontmoeting. Haar carrière bij Viaplay ontstond in een hotelkamer. 

Wist je al dat de reden dat je nu zo vaak van Amber Brantsen mag genieten bij Viaplay is, omdat ze een wel hele bijzondere ontmoeting heeft gehad in een hotelkamer? Dat klinkt natuurlijk een beetje opvallend, maar gelukkig kan Amber het allemaal uitleggen. Inmiddels is de knappe presentatrice niet meer weg te denken van het digitale kanaal, maar in het begin was het wel erg wennen. Amber had ook niet zo snel gedacht dat ze bij Viaplay aan de slag zou gaan. In een post op haar Instagram pagina, blikt ze terug op deze bijzondere ontmoeting en laat ze iedereen weten hoe ze begonnen is bij Viaplay.

Lees ook: Foto: Uitgewoonde Amber Brantsen deelt eerlijke foto in luchtige outfit

Amber Brantsen deelt ervaringen van eerste jaar Viaplay in nieuwe column

De knappe presentatrice heeft haar eigen column in het Formule 1-Magazine en daarin vertelt ze deze keer uitgebreid hoe haar eerste jaar is bevallen bij Viaplay. Amber vertelt in geuren en kleuren hoe ze haar baan kreeg bij het kanaal en dat begon tussen het bed en de badkuip in. Hoe moeten we dat ons precies voorstellen Amber? Het klinkt allemaal wel heel erg spannend, zeker omdat Amber haar baan in een hotelkamer wist te bemachtigen. Maar gelukkig kan Amber het allemaal uitleggen.

Tussen het bed en het bad kreeg Amber Brantsen haar baan

Tijdens de lockdown in Nederland wist Amber Brantsen als redelijk nieuwe presentatrice haar baan bij Viaplay te bemachtigen. En dat deed ze op een nogal bijzondere manier. Ze sprak met haar toekomstige baas af in een hotelkamer. Dat is weer eens wat anders dan op kantoor. Vanwege de lockdown kon er niet afgesproken worden en dus moest er enkele weken later een ‘noodafspraak’ gemaakt worden toen Peter, Amber Brantsen haar toekomstige baas, in Amsterdam was. En aangezien uit eten gaan niet ging, werd het een afspraak op zijn hotelkamer.

De wile plannen die Amber Brantsen moest aanhoren

In die Amsterdamse hotelkamer hoort Amber de wilde plannen van Peter aan om een nieuwe zender te starten en geeft ze haar eigen mening over sport en hoe je daar het beste verslag van kan doen. Niet heel veel later is Amber het vaste gezicht van het nieuwe Viaplay. Ze heeft het dus voor elkaar gekregen om zichzelf in één meeting de baan aan te praten. Nu zijn er wel eens vaker bijzondere deals gesmeed in hotelkamers, en ook Amber is dus niet weg van een spannende afspraak om haar carrière te bevorderen. Tegenwoordig is iedereen Zoom gewend, dus zou een afspraak op een hotelkamer niet zo snel meer gebeuren.

Amber Brantsen is het gezicht van de Formule 1

Inmiddels is Amber niet meer weg te denken bij Viaplay. Haar gezicht is dus onlosmakelijk verbonden aan de Formule 1. Als je aan de F1 denkt, dan denk je aan de knappe presentatrice Amber Brantsen. Hoe lang Viaplay de F1 uit mag blijven zenden en hoe lang Amber bij de zender blijft weet niemand. Voorlopig is het in ieder geval een hele mooie combinatie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden omhelst Roxane Knetemann in ontzettend strak broekje

De knappe Sylvana IJsselmuiden heeft een andere hele knappe analiste aan de haak geslagen. En samen staan ze er verleidelijk op. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!