Foto: Amber Brantsen is heerlijke zoete verrassing tijdens F1-uitzending Viaplay

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen heeft zich bijzonder gekleed voor de F1 race in Frankrijk. Dat allemaal om de warme temperaturen tegen te gaan. 

Het wordt niet alleen warm in Nederland, maar ook tijdens de grand prix van Frankrijk lopen de temperaturen hoog op. Zó hoog, dat de prachtige presentatrice van Viaplay, Amber Brantsen, zich voor de gelegenheid als aardbeien-chocolade roomijsje heeft verkleed tijdens de live-uitzending. De outfit valt is zeker erg zomers. Toch krijgt Amber gemixte reacties op haar nieuwe outfit.

Lees ook: Buitenkansje: Maar liefst 33x je inzet als Max Verstappen de GP van Frankrijk wint | Mannenzaken.nl

Amber Brantsen laat zich kleden als zomers ijsje

De verleidelijke Amber Brantsen heeft zich voor de race in een bijzondere outfit laten kleden. Ze ziet er namelijk een klein beetje uit als een ijsje. Nu is Amber ook wel om op te eten, maar dat betekent nog niet dat ze zich ook zo hoeft te kleden. Amber maakt die keuzes natuurlijk niet zelf, maar wordt daarbij geholpen door haar stylistes. Die blijken er alleen vaker naast te zitten, dan dat ze Amber in een winnende outfit weten te kleden. Zo heeft het publiek altijd wel wat te klagen over de kledingkeuzes van Amber.
Amber lijkt in eigen studio buiten de boot te vallen

Zelfs in haar eigen studio lijkt Amber een beetje buiten de boot te vallen. De prachtige brunette zit niet alleen erg ver weg van haar drie gasten, ze matched ook nog eens totaal niet bij de heren, die wel lijken alsof ze hun kleding met elkaar hebben afgestemd. Amber lijkt een beetje de rare eend in de bijt op deze manier, maar ze probeert zich door middel van haar kwaliteiten als presentatrice er aardig door heen te slaan. Dat lijkt haar ook wel te lukken. Het is niet voor niks dat Viaplay Amber als belangrijkste presentatrice erbij heeft gehaald.

Amber krijgt flinke lading kritiek over zich heen van fans

De fans van de Formule 1 zijn vaak toch wel erg kritisch over Amber, maar vaak ook over haar gasten. Zo worden de mannen aan tafel ervan beschuldigd nul verstand van zaken te hebben en niet te weten waar ze over praten. Ook hebben een aantal fans problemen met de vragen van Amber, die nooit echt de diepgang in lijken te gaan. Het maakt van het programma een beetje een lege bubbel, die bij elkaar wordt gehouden door de schoonheid van Amber Brantsen. Misschien had de styliste toch een spannendere outfit voor Amber moeten kiezen.

Amber is de reden dat mensen kijken

Een spannende outfit voor Amber is zeker geen slecht idee. De knappe brunette is namelijk een van de redenen dat mensen nog naar Viaplay kijken. Want het rommelt verder bij de zender aan alle kanten. Van ontbrekende inhoud tot kwalitatief slechte beelden bij de races, het zit Viaplay niet mee. Maar met Amber aan het stuur weten ze in ieder geval dat er nog wel genoeg mensen komen kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Bloedfanatieke Rico Verhoeven blijkt ook natuurtalent in totaal andere sport

Rico Verhoeven is bloedfanatiek. Niet alleen in de ring, maar schijnbaar ook in de arcadehal. Dat maakt het voor zijn zoontje wel wat minder. 

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen.