Foto: Ajax-speler Mo Ihattaren deelt eerste kiekje met nieuwe vriendin na ‘bedreiging’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het lijkt erop dat Mo Ihattaren geen gevaar meer loopt! De Ajax-speler, die bedreigd zou worden vanwege een ruzie om zijn nieuwe piepjonge vriendin, deelt een veelzeggende foto…

Het lijkt erop alsof Mo Ihattaren de laatste tijd gedwongen met van alles bezig is, behalve met voetbal. Ruim twee weken was hij nergens rondom het trainingsveld van Ajax te bekennen. En dat terwijl de competitie op het punt staat weer te beginnen. Nu heeft hij een foto gedeeld met een meisje op zijn Instagram verhaal. Het zou gaan om de van TikTok bekende Yasmine (17). De mogelijke relatie tussen de twee was de afgelopen tijd al veel in het nieuws. Naast haar nogal jonge leeftijd, is Yasmine ook nog eens de ex-verloofde van voetballer Zakaria Aboukhlal. Dit was een goede vriend van Ihattaren. Volgens misdaadverslaggever John van den Heuvel is Yasmine de reden dat Ihattaren de afgelopen weken niet op de training was.

Mohamed Ihattaren

Mohamed Ihattaren bedreigd vanwege vriendin

Twee weken lang was Ihattaren nergens te bekennen. Roddelpagina’s schreven er eindeloos over, waar was de talentvolle voetballer? Tot bekend werd dat Ihattaren bedreigd zou worden. John van den Heuvel wist het zeker, de nieuwe relatie van Mohammed Ihattaren met Yasmine is wat ervoor zorgde dat Ihattaren over zijn schouder moest kijken als hij op stap was. De familie van Yasmine zou niet gediend zijn van het idee dat Ihattaren hun schoonzoon zou worden. Het zou geleid hebben tot ‘ernstige bedreigingen in de privésfeer’ en genoeg reden voor Ajax om Mohammed Ihattaren even uit de spotlights te houden. Zelf ontkende Ihattaren iets met bedreigingen of het criminele circuit te maken te hebben.

Mohamed Ihattaren

Mohamed Ihattaren terug op training Ajax

Eindelijk lijkt de rust rondom Ihattaren enigszins terug te keren. Op zijn Instagram verhaal deelt hij een foto op het trainingsveld van Ajax. Met de tekst ‘back in business’ laat hij weten dat het goed met hem gaat. Hij lijkt zelfs te doen alsof er nooit iets aan de hand was. Met alle commotie van de laatste tijd rondom Mohamed Ihattaren weten wij eigenlijk ook niet meer wat we moeten geloven. In ieder geval kan hij nu de trainingen weer oppakken. Het is echter nog wel de vraag of hij op tijd voor de competitiestart weer volledig fit zal zijn.

Mohamed Ihattaren

Mohamed Ihattaren weer fit door ’traject op maat’?

Ajax zal er alles aan willen doen om Mohamed Ihattaren zo snel mogelijk weer op het veld te zien. De talentvolle voetballer kan wedstrijden in zijn ééntje het verloop van een wedstrijd veranderen. Om te zorgen dat Ihattaren niet onnodig lang afwezig is, zal Ajax met hem in gesprek gaan over een traject op maat. Zo’n persoonlijk traject betekent dat hij individueel zal trainen om zo snel mogelijk van zijn fysieke achterstand af te zijn. Ook zal hij mentale begeleiding krijgen. Fans hopen in ieder geval dat hij snel weer zijn talent kan laten zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Boerin Annemiek Koekoek draagt onmogelijke outfit in bloedhete zon

Boerin Annemiek maakt het zichzelf niet makkelijk met het warme weer. Zo draagt Annemiek een veel te warme outfit voor deze temperaturen. De boerin kan beter wat kleren uitdoen om af te koelen..

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...