Foto: Airen Mylene laat prachtige benen zien in heel kort jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige presentatrice, Airen Mylene, laat zich van haar beste kant zien in deze beeldschone foto. Dit is om van te genieten!

Airen Mylene doet verleidelijk benen over elkaar voor foto

Wie ontkent dat Airen Mylene een prachtige vrouw is, heeft niet goed naar haar gekeken. Wat een heerlijke dame om te zien! Daarnaast is ze hartstikke sociaal, grappig én gezellig. Dat kunnen we al zien aan haar Instagram foto’s, laat staan als je haar echt leert kennen. Naast al deze geweldige eigenschappen is ze ook nog eens verleidelijk. Kijk maar eens naar deze recente foto die ze plaatste op haar Instagram. Ze heeft een beeldschoon, roze jurkje aangetrokken met bijpassende, roze laarzen. De foto is gemaakt in de studio bij Lachen om Homevideos. Airen is de geweldige presentatrice van het lachwekkende programma. Het jurkje dat ze aan heeft is erg kort, dus de volgers van Airen worden weer eens flink verwend met het zicht op haar prachtige benen. Die benen heeft de presentatrice maar snel over elkaar gedaan om inkijkjes te voorkomen. In het bijschrift vertelt ze hoe tevreden ze is met haar werk: “Toch fijn als je werk je blij maakt. Echt hoor. Een dag niet gelachen is echt een dag niet geleefd.”
Airen Mylene sluit zich aan bij mannenteam

Airen Mylene is presentatrice van beroep. Regelmatig is ze op de buis te vinden, maar sinds kort heeft ze besloten om een ander mediaplatform op te zoeken. Ze deelt op haar Instagram het goede nieuws met een leuke foto. Ze is tussen twee mannen ingekropen en heeft haar mond wijd open staan. In het bijschrift kondigt ze aan: “Dit is me een partij te gek! Vanaf nu te horen bij Frank en Jelte in de 538 middagshow als nieuwslezer.” Haar mond staat open omdat ze zo ontzettend breed moet lachen van het leuke nieuwtje. Ze is ontzettend blij met haar plekje bij de radio en deelt regelmatig kiekjes vanuit de studio. Kort geleden plaatste ze weer een foto met haar collega’s Frank en Jelle om te laten zien dat ze in de volle oranje sferen zitten daar. Wat een gezelligheid. Iedereen is dan ook superblij voor Airen en feliciteren haar massaal. Patty Brard, Shelly Sterk, William Rutten, Celine Huijsmans en nog veel meer bekende Nederlanders wensen haar het beste toe.
Airen Mylene deelt wazige foto van ongeluk

Ook presentatrices die je veel op televisie ziet, blijven mensen. Dat blijkt maar weer aan de foto die Airen laatst deelde op haar Instagram. Aan de foto kun je het misschien niet zien, maar wanneer je het bijschrift leest, wordt het duidelijker. De brunette vertelt namelijk dat ze is gevallen met de elektrische fiets en daar een hersenschudding aan heeft overgehouden. Ze is gelukkig ondertussen herstelt, maar het was voor haar lastig om rust te houden: “…Stil zitten is ook niet iets waar ik enorm lekker op ga. Dus het is een leerzaam en van mijn kant ongeduldig proces.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.