Foto: afgetrainde Nikkie Plessen trekt weer alle aandacht naar zich toe

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen laat letterlijk haar sterkste kant zien op een aantal prachtige shots. Toch valt het op dat de modeontwerpster verdacht vaak in de spotlights staat… 

We weten dat Nikkie Plessen altijd een bezig bijtje is. Het is bijna niet meer bij te houden wat ze allemaal doet. Nikkie Plessen is niet alleen modeontwerpster, maar is daarnaast ook nog actrice, presentatrice én onderneemster. Ze is dus van alle markten thuis en is altijd op de hoogte. Want alleen het ontwerpen van kleding gaf haar niet genoeg voldoening. Nikkie houdt zich bij RTL Boulevard namelijk ook nog eens druk bezig met de nieuwtjes in de Nederlandse showbizz. Blijkbaar heeft Plessen op de een of andere manier nog meer gaten over in haar dag, want het lukt haar ook nog eens om regelmatig een bezoekje te brengen aan de sportschool. We weten niet waar de modeontwerpster de tijd vandaan haalt, maar omdat ze dus zo’n sportfanaat is heeft ze ook nog eens een sportlijn voor haar kledingmerk NIKKIE uitgebracht. What’s next? Wil ze president worden?

Nikkie Plessen poseert voor foto in ‘NIKKIE’ sportkleding

Nikkie heeft wéér een nieuwe lijn voor haar kledingmerk ‘NIKKIE’ uitgebracht. Er lijkt geen rem op die meid te zitten. Het lijkt wel of Nikkie elke maand met een nieuwe kledinglijn komt en daarom zal de NIKKIE-fabriek als een gek produceren. Dit keer gaat het niet om skikleding, jasjes of jurkjes, maar heeft ze weer een nieuwe lading aan sportkleding uitgebracht. Bij de ‘NIKKIE’ winkel kan je dus blijkbaar voor bijna álles terecht. Natuurlijk poseert Nikkie Plessen ook dit keer weer zelf voor haar merk. Ze heeft een perfect sportlichaam en is nog altijd graag het middelpunt van de fotoshoots. Dat doet Plessen ook zeker goed, want de foto’s zien er weer fantastisch uit!

Lees ook: Nikkie Plessen toont gescheurde kleding op spiegel foto

Blijkbaar is Nikkie Plessen een fitgirl

Als Nikkie Plessen tijd heeft gaat ze even op en neer naar de sportschool. Toch is ze daar al een tijdje niet meer geweest. Door de corona crisis heeft de modeontwerpster zich volledig gestort op thuis sporten. Het lukt haar dan ook aardig goed, want over haar afgetrainde kunnen we niet veel negatiefs zeggen. Onder de Instagram foto heeft ze ook gezet: “Houd jij net als ik van hardlopen en workout oefeningen in en rondom het huis?”. Nikkie heeft zelfs nog een tijdje workout video’s gepost, maar helaas is daar nu een einde aan gekomen. Dat sportmerk komt haar dus wel van pas, zij hoeft dus nooit meer zelf sportkleding te kopen!
Nikkie plaatst ineens niet kerst-gerelateerde foto op Insta

Het zal niemand verrassen dat Nikkie Plessen van kerst houdt. In december verandert haar hele Instagram pagina dan ook in een soort winter wonderland. Foto’s in de sneeuw op de piste, kerstverlichting en heel veel foto’s van de kerstboom zien we op haar account. Toch valt het dit jaar wel mee. Vooral het Instagram verhaal van de modeontwerpster staat vol met dat soort content. Mocht je dus geen zin hebben in kerst, dan raden we je zeker aan om niet in Nikkie haar Instagram verhaal te kijken. Gelukkig heeft deze foto van haar sportcollectie voor de verandering niets met kerst te maken, maar Nikkie kon het toch niet laten om een kerstboom smiley in de tekst te zetten…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!