Foto: Actrice Stijn Fransen zet deur open voor terugkeer bij GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stijn Fransen was een lange periode te zien in Goede Tijden Slechte Tijden. De blondine ziet het wel zitten om weer in haar rol van Sam te kruipen en een terugkeer te maken.

Stijn Fransen ziet terugkeer bij GTST wel zitten

Het is een lange dag voor Stijn Fransen. Zo zit de actrice met haar vriend en hun kleine kindje in de auto op weg naar hun vakantie bestemming. Het gaat zoals we enigszins van Stijn gewend zijn geen luie vakantie worden waarbij ze de hele dag liggen te zonnen. Het kersverse gezinnetje gaat namelijk naar Oostenrijk om in de bergen te gaan wandelen. Hiervoor moet Stijn uren in de auto zitten en ze verveeld zich een beetje. Daarom besluit Stijn een vragenrondje te doen op haar Instagram. Hier krijgt Stijn Fransen de vraag of ze ooit nog gaat terug komen in Goede Tijdens Slechte Tijden. De blondine speelde natuurlijk drie jaar lang de rol van Sam Dekker. Het was voor alle fans flink balen toen Stijn uit de serie moest. Waarschijnlijk geld dit ook voor Stijn zelf want ze reageert op de vraag met: ”Wie weet”. Daarbij tagt ze ook het Instagram account van GTST als subtiele hint. Misschien gaat de serie er wel op in en nodigen ze Stijn uit om terug te komen in de serie!

Stijn Fransen GTST

Stijn Fransen over ‘oude’

Het is een lang ritje dus Stijn Fransen heeft eindeloos de tijd om te reageren op alle vragen van haar trouwe volgers. Uiteraard zijn alle volgers ook heel erg nieuwsgierig naar hoe het is met Stijn haar moederschap. De actrice beviel vorig jaar van een zoontje. Deze is nu iets meer dan een jaar oud en één van Stijn haar volgers is benieuwd of ze haar oude al terug heeft. Hierop reageert Stijn dat ze qua kledingmaten wel weer dezelfde dingen past als voor haar zwangerschap. Toch geeft Stijn ook eerlijk toe dat ze nog lang niet zo fit is als voorheen. Daarbij geeft Stijn aan dat ze een personal trainster heeft die een speciaal schema heeft gemaakt gebaseerd op Stijn haar behoeftes. Hier is de blondine heel blij mee maar door haar kindje slaapt ze nog wel heel onregelmatig en slecht. Daarom moet Stijn soms voor rust kiezen in plaats van sporten.

Stijn Fransen over

Stijn Fransen over ontmoeting met man

De volgende vraag van Stijn Fransen haar volgers gaat over haar relatie. Zo hield Stijn lange tijd spannend wie haar vriend nou eigenlijk was. En dus de vader van haar kind. Wellicht vraagt de volger daarom om iets meer uitleg over hun ontmoeting. Zo vertelt Stijn giechelend dat ze haar vriend Siegfried Jongsma heeft ontmoet bij radio 3FM. Stijn kwam daar langs voor een interview en Siegfried moest haar hierop voorbereiden. Dit eindigde in een lang gesprek over van alles en nog wat, behalve over het interview. Het klinkt dus alsof er gelijk een goede klik was tussen de twee. Daarover zegt Stijn dat ze stiekem heel erg verliefd werd op Siegfried zijn stem. De twee zijn nu heel gelukkig samen met hun zoontje.

Stijn Fransen over vriend

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.