Foto: Actrice Noa Jacobus (19) zet eigen kijkcijferkanonnen in om GTST een boost te geven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onze prachtige actrice Noa Jacobus zorgt ervoor dat GTST een enorme boost krijgt aan kijkers!

Noa Jacobus is een actrice en speelt in de serie Goede Tijden Slechte Tijden, ookwel GTST, Nola Sanders. Ze maakt dan ook alle GTST-fans erg blij door haar recente verschijning bij het programma. Ze laat haar prachtige vormen namelijk goed zien. Dit kan je als fan van de mooie actrice echt niet missen.

Noa Jacobus steelt de show tijdens GTST aflevering

De actrice Noa Jacobus weet precies hoe ze de aandacht moet trekken wanneer ze voor de camera staat. En dat doet ze dan gelukkig maar al te graag! Zoals in een van de recente afleveringen van GTST. Ze heeft daar dan een strak zwart topje aan waar haar grote kanonnen nog maar net in passen! Dat zorgt ervoor dat vele fans van het programma alleen maar naar Noa willen kijken… Dan komt het goed uit dat ze vaak te zien is bij Goede Tijden Slechte Tijden. Daar kunnen alle fans goed genieten van de mooie blondine.

Noa Jacobus

Noa Jacobus plaatst graag foto’s voor haar fans

Actrice Noa Jacobus is een pro in het maken van foto’s. Ze weet dan ook weer elke keer haar fans te verassen met de kiekjes die ze haar fans geeft. Ze laat natuurlijk niet alleen haar professionele kant zien, ook haar privé leven en wat minder bedekte foto’s vind ze leuk om te laten zien aan haar volgers. En daar kunnen haar fans dan ook alleen maar van smullen! De jonge blondine draagt in bepaalde foto’s dan allemaal mooie setjes en shirtjes die ervoor zorgen dat ze haar fans van top tot teen kan betoveren. Ze weet echt als geen ander hoe ze haar fans tevreden kan houden en dat is goed te merken door de vele reacties die de blondine krijgt op haar posts: ”je bent echt prachtig!”, ”Je bent zo abnormaal knap!”, ”De mooiste en beste actrice van gtst!!” en ”Lievelings influencer!” Met haar foto’s weet Noa haar fans wel heel erg tevreden te houden.

Noa Jacobus

GTST-ster Noa Jacobus moet je gezien hebben.

Onze prachtige Noa Jacobus is een actrice in de soapserie GTST. Ze speelt dan als Nola Sanders. Dochter van Nina Sanders en Mike Brandt. Als je naar de tijdlijn kijkt van GTST dan zou Nola op dit moment eigenlijk pas 9 jaar oud zijn. Maar in Meerdijk werkt de tijd toch wel anders dan in het echte leven. Nola was van kind sneller naar tiener gegaan zodat de actrice dan langer op beeld mag staan en ze meer interessante verhaallijnen kan hebben zoals liefdesinteresses en meer. Daarom is Nola niet 9 maar 18 in de soapserie. In het echte leven is de actrice 19 jaar oud dus ze kan net zo lang op de set mee draaien als de andere mensen van de cast. Ook goed voor alle fans van Noa Jacobus, die kunnen haar dus genoeg zien in GTST! De mooie actrice laat meer van zichzelf zien dan ooit tevoren, dus daar wil je absoluut bij zijn. Kijk het vooral nu!

Wil je meer zien van Noa Jacobus? Dat kan op Instagram

Als je nou nog meer wil zien van de actrice Noa Jacobus, dan moet je even een kijkje nemen op haar Instagram account. Daar staan namelijk nog veel meer mooie plaatjes en video’s van de blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...