Foto: Abbey Hoes toont ál haar troeven in nieuwe film Costa!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Abbey Hoes laat zich van haar beste kant zien in de nieuwe trailer voor Costa! de film. De nieuwe zomer hit van het jaar. 

Actrice Abbey Hoes is eindelijk weer op het witte doek te aanschouwen. De beeldschone dame speelt namelijk de hoofdrol in Costa! de film. En dat is inderdaad een vervolg op de film en serie van zoveel jaar geleden. En als de nieuwe film dezelfde toon heeft als het origineel, dan belooft dat een feestje te worden. Als je de trailer van Costa! mag geloven is het acteren, dansen én zingen geblazen voor Abbey in deze film. Ze mag zich dus op meerdere vlakken van haar beste kant laten zien.

Lees ook: Abbey Hoes deelt opmerkelijke foto van heet dagje strand
Abbey Hoes toont met slimme foto inzet voor Costa!

Het afgelopen jaar is Abbey Hoes enorm hard bezig geweest met de productie van Costa! Van de eerste repetitie tot het daadwerkelijke filmen op locatie, Abbey heeft enorm goed haar best gedaan op deze film. En dat begon al bij het lezen van het script, waar ze zich volledig in herkende. Ze had haar extra grote leesbril opgezet zodat ze goed alle scenes door kon nemen. Toen Abbey eenmaal klaar was met het script wist ze het zeker: Costa! is een film waar ze absoluut aan mee wilde doen. Nu, maanden later, is het bijna tijd voor de première van de langverwachte Nederlandse film en Abbey kan niet wachten. Die wil de film graag delen met haar vrienden en volgers, zodat zij van de acteer, dans en zangkunsten van de beeldschone actrice kunnen genieten. Abbey is namelijk de ster van de nieuwe Costa! Zonder haar was de film ook waarschijnlijk lang niet zo leuk.
Ondeugende Abbey wacht smachtend op première Costa! op charmante foto

Smachtend wacht Abbey nu tot de film waar ze zo lang aan gewerkt heeft, eindelijk in de bioscoop te zien is. In bed telt ze elke avond de nachten die ze nog moet wachten voordat mensen haar kunnen aanschouwen in alle bioscoopzalen van het land. Bij het idee dat iedereen straks van de film gaat genieten droomt Abbey dan heerlijk weg. Of Abbey daar ook aan dacht op deze foto valt niet te zeggen. Wel is het heel duidelijk dat de knappe actrice extreem charmant overkomt, zo liggend in bed. Zwoel kijkt ze haar volgers nog even aan, om ze een goede nacht te wensen. Op de foto lijkt het ook bijna alsof je samen met Abbey in hetzelfde bed ligt, en dat idee is voor veel van haar volgers wel erg leuk. Die beelden zich namelijk graag in hoe ze samen met Abbey langzaam in slaap vallen. Abbey houdt die fantasie graag levend en deelt dus graag dit soort foto’s. En dat wordt absoluut gewaardeerd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.