Fortnite ziet zwart

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als donderdagslag bij heldere hemel knalde Fortnite gisteravond ineens naar het ‘einde’. De wereldwijd 250 miljoen spelers schrokken toen het spel ineens niet meer speelbaar was. Geen Battle-Royale meer en niets meer om te looten. Is dit het einde van Fortnite zoals we het nu kennen? Dag Tilted Towers, Salty Springs en Dusty Devot? Het einde was bijzonder, want het was namelijk niet zo dat computers of consoles van mensen spontaan begonnen uit te vallen, of dat het spel ouderwets bleef hangen. Nee, het einde van Fortnite werd theatraal ingeluid door in-game de spelers te trakteren op een spektakel.

https://twitter.com/gamingbible/status/1183698966841647105

Fortnite Chapter 2?

Al sinds zondagavond is het beeld hetzelfde. Nog steeds is er via de live-feed van Fortnite enkel een zwart gat te zien. Waarom een zwart gat? Niemand weet het. Gisteravond werd er in-game een raket gelanceerd. Toen de raket ontplofte werd de hele map van Fortnite de leegte ingezogen en het enige wat er overbleef is een zwart gat. Vanaf dat moment was het spel – op enkele kleine modi’s na – niet meer te spelen. Niemand wist dat dit ging gebeuren en ook weet nog steeds niemand wat er nu wél gaat gebeuren. Komt er een deel twee? Zal de oude map verdwijnen en plaats gaan maken voor iets nieuws? Het houdt in ieder geval de gemoederen wereldwijd bezig. Inmiddels zullen waarschijnlijk veel gamers last hebben gekregen van ontwenningsverschijnselen. Zweten, trillen, spontaan dingen roepen via hun headset. Wanhopig zullen ze andere games gaan spelen om de leegte die het zwarte gat heeft achtergelaten te vullen. Tevergeefs, want niets kan tippen aan Fortnite. Kinderen zullen ouderwets Monopoly, Mens-erger-je-niet of Ganzenbord moeten gaan spelen met papa en mama. Of dat zo erg zou zijn, dat weten wij nog niet….

https://twitter.com/JaviiPD/status/1183618498804641792

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...