Fortnite ziet zwart

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als donderdagslag bij heldere hemel knalde Fortnite gisteravond ineens naar het ‘einde’. De wereldwijd 250 miljoen spelers schrokken toen het spel ineens niet meer speelbaar was. Geen Battle-Royale meer en niets meer om te looten. Is dit het einde van Fortnite zoals we het nu kennen? Dag Tilted Towers, Salty Springs en Dusty Devot? Het einde was bijzonder, want het was namelijk niet zo dat computers of consoles van mensen spontaan begonnen uit te vallen, of dat het spel ouderwets bleef hangen. Nee, het einde van Fortnite werd theatraal ingeluid door in-game de spelers te trakteren op een spektakel.

https://twitter.com/gamingbible/status/1183698966841647105

Fortnite Chapter 2?

Al sinds zondagavond is het beeld hetzelfde. Nog steeds is er via de live-feed van Fortnite enkel een zwart gat te zien. Waarom een zwart gat? Niemand weet het. Gisteravond werd er in-game een raket gelanceerd. Toen de raket ontplofte werd de hele map van Fortnite de leegte ingezogen en het enige wat er overbleef is een zwart gat. Vanaf dat moment was het spel – op enkele kleine modi’s na – niet meer te spelen. Niemand wist dat dit ging gebeuren en ook weet nog steeds niemand wat er nu wél gaat gebeuren. Komt er een deel twee? Zal de oude map verdwijnen en plaats gaan maken voor iets nieuws? Het houdt in ieder geval de gemoederen wereldwijd bezig. Inmiddels zullen waarschijnlijk veel gamers last hebben gekregen van ontwenningsverschijnselen. Zweten, trillen, spontaan dingen roepen via hun headset. Wanhopig zullen ze andere games gaan spelen om de leegte die het zwarte gat heeft achtergelaten te vullen. Tevergeefs, want niets kan tippen aan Fortnite. Kinderen zullen ouderwets Monopoly, Mens-erger-je-niet of Ganzenbord moeten gaan spelen met papa en mama. Of dat zo erg zou zijn, dat weten wij nog niet….

https://twitter.com/JaviiPD/status/1183618498804641792

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.