Formule 1: Zandvoort circuit is saai, de vriendin van Max verstappen niet!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op Zandvoort loopt alles gesmeerd. Max staat aan kop, er zijn nog geen opvallende crashes, de grote drukte problemen blijven uit en het is heerlijk weer. Saai eigenlijk als je er over nadenkt. Wat niet saai is? De bloedmooie vriendin van Max Verstappen!

Zandvoort kleurt oranje van de rookbommen en de mensen in oranje kleding. Max Verstappen doet het goed. Hij treed in de voetstappen van zijn schoonvader Nelson Piquet, door op Zandvoort de poleposition te pakken. Max heeft dan ook zijn eigen lucky charm in de vorm van vriendin Kelly Piquet. Max heeft het goed getroffen, Kelly is namelijk een dame met een flinke portie charisma en een prachtig uiterlijk. Tijd om eens een betere blik te werpen op de beeldschone Kelly Piquet.

Lees ook: Waarom Max Verstappen is gevallen voor Kelly Piquet (32)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Bij Kelly zit racen in de familie

De 32-jarige schoonheid is niet onbekend met de racewereld. Ze is namelijk de dochter van coureur Nelson Piquet. Hij was in de jaren ’80 erg succesvol in de Formule 1, waar hij verschillende races en wereldkampioenschappen won. Haar broer Nelson Jr. is ook coureur, al heeft hij een minder glansrijke carrière achter de rug. Racen zit dus in haar bloed. Het is dan ook niet heel gek dat ze werkt bij het marketingteam van de Formule E, de elektrische variant van de autosport.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly is een echte globetrotter

Kelly is een zeer internationale dame. Ze heeft in verschillende landen gewoond. Ze is opgegroeid in Monaco, vervolgens in Engeland op een kostschool beland, haalde haar middelbareschooldiploma in Brazilië en ging studeren in  New York. Kelly is dus een echte globetrotter. Er is geen land in de wereld dat nog geheimen kent voor deze dame. Ze spreekt dan ook verschillende talen waaronder Engels, Frans en Portugees. Al zal ze vanwege Max straks ook wel een beetje Nederlands kunnen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly is een echte alleskunner

Kelly is niet alleen een prachtige verschijning, ze heeft ook nog eens verstand van zaken. Kelly is een slimme dame die geen blad voor de mond neemt. Niet alleen heeft ze veel verstand van de racewereld, vanwege haar familie, ook heeft ze een flinke studie achter de rug. in New York studeerde Kelly internationale betrekkingen, politieke wetenschappen én economie. Daarnaast wist ze een modellencontract in de wacht te slepen en mocht ze achter de schermen aan de slag bij verschillende grote merken. Vervolgens maakte ze de stap naar marketing. Kelly is dus een dame met een gied gevulde rugzak aan expertise en kennis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly is stiekem van Nederlandse bodem

Het is niet heel gek dat Kelly uiteindelijk met Max is geëindigd. Ze is namelijk voor een deel Nederlands. De moeder van Kelly is Nederlands model Sylvia Tamsma. Max kan dus gewoon Nederlands praten met zijn schoonmoeder. De grap is wel dat Kelly er dan vervolgens niks van snapt, die praat namelijk Engels met haar moeder.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Superstrakke Suzanne Schulting gaat diep gehurkt op indrukwekkende foto

Suzanne Schulting is superstrak bezig. Haar lichaam is duidelijk van groot belang voor Suzanne die elke dag bezig blijft dit strakker en strakker te maken. 

Davina Michelle deelt betoverende foto in strak korset vanuit kleedkamer

Davina Michelle heeft voor haar optredens de meest prachtige outfits, maar van dit pakje val je zowaar bijna van je stoel af. 

Foto: Dionne Stax wordt afgeleid door eigen voetjes

Na een lang seizoen kijken naar huizen moet Dionne Stax even haar energie terugvinden. haar eigen voetjes helpen haar enorm.