‘Formule 1 in Zandvoort gaat niet door’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is een slecht weekend voor alle racefans. Ook de Formule 1 ondervindt namelijk hevige coronaverschijnselen. Deze zijn zelfs zó heftig dat de Formule 1 in Zandvoort niet plaats gaat vinden, aldus de officiële F1-leiding zelf.

‘We beginnen pas eind mei weer’

De mededeling dat de Grand Prix op Zandvoort niet doorgaat, stond in een bericht op de officiële Instagrampagina van de Formule 1. Geen enkele F1-fan werd vrolijk van de mededeling: de Grand Prix van Bahrein én Vietnam worden verplaatst. Maar, dat was nog niet alles…

In de tekst onder het bericht staat namelijk een prognose. De wedstrijdleiding verwacht namelijk pas weer eind mei te kunnen gaan racen. En ja, dat zou dus betekenen dat de Nederlandse Grand Prix in Zandvoort dus niet door zal gaan.

We moeten nog even geduld hebben

Dit alles maakt dat de Formule 1-fans een beroep moeten doen op hun geduld en nog even moeten wachten tot ze hun helden weer in actie kunnen zien. De racers zelf hebben gezien alle ontwikkelingen die nu gaande zijn, wel begrip voor de beslissing.

Net als voor de GP van Vietnam en Bahrein, is het voor Zandvoort de vraag of de wedstrijd opnieuw gereden wordt of dat deze definitief van de kalender wordt geschrapt. Dat Zandvoort nog niet ‘officieel’ is afgelast, komt waarschijnlijk door het onvoorspelbare karakter van het coronavirus. Verbetert de situatie niet, dan lijkt dus ook de Nederlandse Grand Prix niet door te gaan.

Laatste nieuws

Video: Lieke Martens shockeert teamgenotes met privé foto

Voor een promo spotje van de nieuwe FIFA game, wordt een oude foto van Lieke Martens gedeeld. En die shockeert haar teamgenotes.

Emma Wortelboer zit onder de vlekken op foto met ‘banaan’

De knappe presentatrice Emma Wortelboer heeft weer een nieuwe foto online gezet. En op deze heeft ze zich helemaal bevuild. 

Foto: Nicolette Kluijver heeft hulp nodig met ontzettend gewaagd jurkje

Nicolette Kluijver heeft een nieuw jurkje aangetrokken en het kledingstuk is ontzettend uitdagend. Dat zie je wel op haar nieuwste foto.