Flashback Friday: een jonge Babette van Veen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op Flashback Friday gaan we terug naar die goede oude tijd. Deze vrijdag gaan we terug naar een jonge Babette van Veen!

Babette van Veen en GTST

We kennen deze dame natuurlijk voornamelijk als Linda Dekker uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Ze speelde deze rol dan ook van 1990 tot 1998. 7 jaar later was ze nog eens drie maanden in de populaire soapserie te zien. Een aantal jaar later kroop het bloed weer eens waar het niet gaan kon en maakte ze in 2015 wéér een comeback in de serie. Ze kwam echter niet alleen: Babette van Veen nam namelijk ook haar soapfamilie mee naar Meerdijk.

Babette van Veen GTST

Linda GTST

Linda, Roos en Jessica

Babette van Veen was, samen met GTST-collega’s Katja Schuurman en Guusje Nederhorst, één van de populairste Nederlandse meidengroepen in de jaren 90. Hun megahit ‘Ademnood’ stond dan ook weken op nummer één in de Nederlandse hitlijsten. Niet veel later volgden er meer meezingers, als Alles of nietsLange nachtDruppels en 1999 X. 

Die laatste hits waren echter niet zo vanzelfsprekend als we allemaal denken. De mensen achter GTST waren namelijk bang dat het succes van Linda, Roos en Jessica de serie in gevaar zou brengen. Gelukkig voor ons luisterden de drie dames niet bepaald naar het management en traden ze toch stiekem op. Hoe ze dat deden? Babette legt het hieronder zelf uit!

Babette van Veen in de politiek

Wie denkt dat Babette van Veen het alleen bij de showbizz houdt, heeft het goed mis. De blondine houdt zich namelijk ook graag bezig met de politiek. En in het bijzonder de Partij voor de Dieren. In 2017 stond de actrice zelfs op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamer verkiezingen. Babette van Veen is dan ook een heuse duizendpoot te noemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Mysterieuze relatie Hélène Hendriks ontmaskerd: Dit is haar 22 jaar oudere vriend

Hélène Hendriks probeert al jaren haar privéleven echt geheim te houden, maar nu is toch ontdekt wie haar vriend is. 

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...