Flashback Friday: een jonge Babette van Veen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op Flashback Friday gaan we terug naar die goede oude tijd. Deze vrijdag gaan we terug naar een jonge Babette van Veen!

Babette van Veen en GTST

We kennen deze dame natuurlijk voornamelijk als Linda Dekker uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Ze speelde deze rol dan ook van 1990 tot 1998. 7 jaar later was ze nog eens drie maanden in de populaire soapserie te zien. Een aantal jaar later kroop het bloed weer eens waar het niet gaan kon en maakte ze in 2015 wéér een comeback in de serie. Ze kwam echter niet alleen: Babette van Veen nam namelijk ook haar soapfamilie mee naar Meerdijk.

Babette van Veen GTST

Linda GTST

Linda, Roos en Jessica

Babette van Veen was, samen met GTST-collega’s Katja Schuurman en Guusje Nederhorst, één van de populairste Nederlandse meidengroepen in de jaren 90. Hun megahit ‘Ademnood’ stond dan ook weken op nummer één in de Nederlandse hitlijsten. Niet veel later volgden er meer meezingers, als Alles of nietsLange nachtDruppels en 1999 X. 

Die laatste hits waren echter niet zo vanzelfsprekend als we allemaal denken. De mensen achter GTST waren namelijk bang dat het succes van Linda, Roos en Jessica de serie in gevaar zou brengen. Gelukkig voor ons luisterden de drie dames niet bepaald naar het management en traden ze toch stiekem op. Hoe ze dat deden? Babette legt het hieronder zelf uit!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Babette Van Veen (@babettevanveenofficial) op

Babette van Veen in de politiek

Wie denkt dat Babette van Veen het alleen bij de showbizz houdt, heeft het goed mis. De blondine houdt zich namelijk ook graag bezig met de politiek. En in het bijzonder de Partij voor de Dieren. In 2017 stond de actrice zelfs op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamer verkiezingen. Babette van Veen is dan ook een heuse duizendpoot te noemen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Brussel ‘90 als in negentienhonderdnegentig! De tijd vliegt. #babybabette #throwwayback

Een bericht gedeeld door Babette Van Veen (@babettevanveenofficial) op

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten