Fitgirl Friday: Nienke Kamperman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer vrijdag! De dag dat het weekend van start gaat én de dag waarop we een fantastische fitgirl aan je voorstellen. Vandaag maken we kennis met fitness influencer Nienke Kampman.

De fitgirl die we vandaag in het zonnetje zetten, is niemand minder dan Nienke Kamperman. Nienke is vandaag de dag één van de grootste fitness influencers van Nederland. Haar Instagramaccount telt dan ook maar liefst ruim 200.000 volgers. En da’s een hele prestatie!

Nienke Kamperman is meer dan alleen een knap koppie

Nienke is, in tegenstelling tot heel wat andere fitgirls, veel meer dan alleen een knap koppie op een strak lijf. De blondine is namelijk ook nog eens een afgestudeerd diëtiste én ze timmert lekker aan de weg als sport fashion designer.

Nienke laat óók haar imperfecties zien

Alhoewel Nienke natuurlijk een prachtplaatje is om naar te kijken, heeft ze haar vele volgers toch ook wel een beetje aan haar eerlijkheid te danken. De sportieve blondine post zo nu en dan ook een kiekje waarop we al haar ‘imperfecties’ kunnen bewonderen. De foto op haar gloednieuwe forumtopic is er daar een van!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.