Fitgirl Friday: maak kennis met Sarina de Reus

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer vrijdag! En dat betekent naast de start van het weekend, dat er weer een fantastische fitgirl voor je klaarstaat. Vandaag stellen we je voor aan fitgirl Sarina de Reus.

Als je Sarina de Reus voorbij ziet komen tijdens je dagelijkse scrollsessie langs je Instagramfeed zal je haar niet snel vergeten. Deze dame behoort tot de crème de la crème van de Nederlandse fitgirls.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door sᴀʀɪɴᴀ | ᴡᴏʀᴋᴏᴜᴛ ᴠɪᴅᴇᴏs💥 (@sarina.fit) op

Wie is Sarina de Reus?

De 30-jarige Sarina is een geboren en getogen Rotterdamse. Ze studeerde Communicatie, maar besloot tóch haar passie voor fitness na te jagen. En zo geschiedde. Sarina de Reus is niet alleen een topfitte personal trainer, maar ze is ook de oprichter van een fitnessplatform. Bovendien heeft ze bijna 70.000 volgers op Instagram. Ja, deze dame timmert lekker aan de weg.

Één op één fitnessen met Sarina de Reus

Je leest het goed. Het is mogelijk om één op één te fitnessen met Sarina. Dus mannen: kom die bank af, duik de sportschool in!

Helaas mannen, Sarina is bezet

Voor degenen onder ons die op slag verliefd zijn geworden op deze dame, hebben we helaas slecht nieuws. Sarina de Reus is niet op de markt. Deze fitgirl heeft namelijlk, zoals een échte fitgirl betaamt, een relatie met een bodybuilder. Jep, wij ploffen even neer op de bank en trekken een biertje open om dit verdrietige nieuws te verwerken.

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten