Fitgirl Friday: maak kennis met Sarina de Reus

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer vrijdag! En dat betekent naast de start van het weekend, dat er weer een fantastische fitgirl voor je klaarstaat. Vandaag stellen we je voor aan fitgirl Sarina de Reus.

Als je Sarina de Reus voorbij ziet komen tijdens je dagelijkse scrollsessie langs je Instagramfeed zal je haar niet snel vergeten. Deze dame behoort tot de crème de la crème van de Nederlandse fitgirls.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door sᴀʀɪɴᴀ | ᴡᴏʀᴋᴏᴜᴛ ᴠɪᴅᴇᴏs💥 (@sarina.fit) op

Wie is Sarina de Reus?

De 30-jarige Sarina is een geboren en getogen Rotterdamse. Ze studeerde Communicatie, maar besloot tóch haar passie voor fitness na te jagen. En zo geschiedde. Sarina de Reus is niet alleen een topfitte personal trainer, maar ze is ook de oprichter van een fitnessplatform. Bovendien heeft ze bijna 70.000 volgers op Instagram. Ja, deze dame timmert lekker aan de weg.

Één op één fitnessen met Sarina de Reus

Je leest het goed. Het is mogelijk om één op één te fitnessen met Sarina. Dus mannen: kom die bank af, duik de sportschool in!

Helaas mannen, Sarina is bezet

Voor degenen onder ons die op slag verliefd zijn geworden op deze dame, hebben we helaas slecht nieuws. Sarina de Reus is niet op de markt. Deze fitgirl heeft namelijlk, zoals een échte fitgirl betaamt, een relatie met een bodybuilder. Jep, wij ploffen even neer op de bank en trekken een biertje open om dit verdrietige nieuws te verwerken.

Laatste nieuws

Emma Wortelboer zit onder de vlekken op foto met ‘banaan’

De knappe presentatrice Emma Wortelboer heeft weer een nieuwe foto online gezet. En op deze heeft ze zich helemaal bevuild. 

Foto: Nicolette Kluijver heeft hulp nodig met ontzettend gewaagd jurkje

Nicolette Kluijver heeft een nieuw jurkje aangetrokken en het kledingstuk is ontzettend uitdagend. Dat zie je wel op haar nieuwste foto.

Video: Feestende Romy Monteiro schudt met haar achterkant

De knappe zangeres Romy Monteiro doet een heerlijk dansje waarbij ze haar achterste goed gebruikt, maar vergeet daarbij dat er achter haar ook nog iemand staat..