Fitgirl Friday: maak kennis met Sarina de Reus

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer vrijdag! En dat betekent naast de start van het weekend, dat er weer een fantastische fitgirl voor je klaarstaat. Vandaag stellen we je voor aan fitgirl Sarina de Reus.

Als je Sarina de Reus voorbij ziet komen tijdens je dagelijkse scrollsessie langs je Instagramfeed zal je haar niet snel vergeten. Deze dame behoort tot de crème de la crème van de Nederlandse fitgirls.

Wie is Sarina de Reus?

De 30-jarige Sarina is een geboren en getogen Rotterdamse. Ze studeerde Communicatie, maar besloot tóch haar passie voor fitness na te jagen. En zo geschiedde. Sarina de Reus is niet alleen een topfitte personal trainer, maar ze is ook de oprichter van een fitnessplatform. Bovendien heeft ze bijna 70.000 volgers op Instagram. Ja, deze dame timmert lekker aan de weg.

Één op één fitnessen met Sarina de Reus

Je leest het goed. Het is mogelijk om één op één te fitnessen met Sarina. Dus mannen: kom die bank af, duik de sportschool in!

Helaas mannen, Sarina is bezet

Voor degenen onder ons die op slag verliefd zijn geworden op deze dame, hebben we helaas slecht nieuws. Sarina de Reus is niet op de markt. Deze fitgirl heeft namelijlk, zoals een échte fitgirl betaamt, een relatie met een bodybuilder. Jep, wij ploffen even neer op de bank en trekken een biertje open om dit verdrietige nieuws te verwerken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Robin Hamersteen (34) komt zeiknat zonder topje het water uit

Robin Hamersteen trakteert met heerlijke beelden! Het model komt op magistrale wijze het water uitgelopen...

Video: Yvonne Coldeweijer is overal afgevallen behalve bij haar enorme melkzakken

Yvonne Coldeweijer is sinds haar bevalling maar liefst 22 kilo afgevallen! Op een andere plek draagt ze zo te zien nog wél wat extra gewicht met zich mee...

Foto: Marlijn Weerdenburg blijkt zeer close met oplichter Wie Is De Mol?

Marlijn Weerdenburg heeft een intieme foto geplaatst met opvallend bijschrift over déze oplichter uit Wie Is De Mol?