Fitgirl Friday: maak kennis met Sarina de Reus

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer vrijdag! En dat betekent naast de start van het weekend, dat er weer een fantastische fitgirl voor je klaarstaat. Vandaag stellen we je voor aan fitgirl Sarina de Reus.

Als je Sarina de Reus voorbij ziet komen tijdens je dagelijkse scrollsessie langs je Instagramfeed zal je haar niet snel vergeten. Deze dame behoort tot de crème de la crème van de Nederlandse fitgirls.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door sᴀʀɪɴᴀ | ᴡᴏʀᴋᴏᴜᴛ ᴠɪᴅᴇᴏs💥 (@sarina.fit) op

Wie is Sarina de Reus?

De 30-jarige Sarina is een geboren en getogen Rotterdamse. Ze studeerde Communicatie, maar besloot tóch haar passie voor fitness na te jagen. En zo geschiedde. Sarina de Reus is niet alleen een topfitte personal trainer, maar ze is ook de oprichter van een fitnessplatform. Bovendien heeft ze bijna 70.000 volgers op Instagram. Ja, deze dame timmert lekker aan de weg.

Één op één fitnessen met Sarina de Reus

Je leest het goed. Het is mogelijk om één op één te fitnessen met Sarina. Dus mannen: kom die bank af, duik de sportschool in!

Helaas mannen, Sarina is bezet

Voor degenen onder ons die op slag verliefd zijn geworden op deze dame, hebben we helaas slecht nieuws. Sarina de Reus is niet op de markt. Deze fitgirl heeft namelijlk, zoals een échte fitgirl betaamt, een relatie met een bodybuilder. Jep, wij ploffen even neer op de bank en trekken een biertje open om dit verdrietige nieuws te verwerken.

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten