Finse Premier (34) krijgt kritiek op ’te ’ fotoshoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze weten in Finland niet hoe lucky ze zijn! Als enige land ter wereld hebben ze een piepjonge dame als leider. Die ga je toch niet wegpesten om een paar ‘onschuldige’ foto’s? (Beeld: Instagram/Trendimag)

Finland verkoos vorig jaar een historisch jonge vrouw tot premier van het land. Slimme zet, in meerdere opzichten. Ze hebben er verstand van in Finland, zou je dus zeggen. Deze week bewezen ze het tegendeel door deze 34-jarige Sanna Marin door de mangel te halen om een fotoshoot waarin ze ‘veel te ver’ ging…

Lees ook: Mark Rutte tegen Feyenoord-fans: ‘bek houden’

Sanna Marin doet ‘’ fotoshoot in Trendi

Dat de mooie Sanna Marin premier van een serieus land is mag natuurlijk niet betekenen dat ze zich ineens als een Angela Merkel gaat kleden of gedragen. Sanna is 34, en mag gezien worden. De Finse premier liet zich fotograferen voor Trendi, een lifestyle-magazine. Op één van de foto’s had ze niks aan onder een blazer. Totaal ongepast, volgens velen. Gelukkig waren er nog genoeg Finse vrouwen die via Instagram lieten zien hoe gewoon zo’n ‘’ foto is. We hopen dat ze in Finland geleerd hebben van dit verhaal. Zo’n prachtige premier ga je toch niet wegpesten?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.