Finse Premier (34) krijgt kritiek op ’te gewaagde’ fotoshoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze weten in Finland niet hoe lucky ze zijn! Als enige land ter wereld hebben ze een piepjonge dame als leider. Die ga je toch niet wegpesten om een paar ‘onschuldige’ foto’s? (Beeld: Instagram/Trendimag)

Finland verkoos vorig jaar een historisch jonge vrouw tot premier van het land. Slimme zet, in meerdere opzichten. Ze hebben er verstand van in Finland, zou je dus zeggen. Deze week bewezen ze het tegendeel door deze 34-jarige Sanna Marin door de mangel te halen om een fotoshoot waarin ze ‘veel te ver’ ging…

Lees ook: Mark Rutte tegen Feyenoord-fans: ‘bek houden’

Sanna Marin doet ‘gewaagde’ fotoshoot in Trendi

Dat de mooie Sanna Marin premier van een serieus land is mag natuurlijk niet betekenen dat ze zich ineens als een Angela Merkel gaat kleden of gedragen. Sanna is 34, en mag gezien worden. De Finse premier liet zich fotograferen voor Trendi, een lifestyle-magazine. Op één van de foto’s had ze niks aan onder een blazer. Totaal ongepast, volgens velen. Gelukkig waren er nog genoeg Finse vrouwen die via Instagram lieten zien hoe gewoon zo’n ‘gewaagde’ foto is. We hopen dat ze in Finland geleerd hebben van dit verhaal. Zo’n prachtige premier ga je toch niet wegpesten?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Trendi & Lily (@trendimag) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sanna Marin (@sannamarin) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sanna Marin (@sannamarin) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sanna Marin (@sannamarin) op

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten