FIFA 21: Kopen of niet? Dit zijn de nieuwe features!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Is er überhaupt iets veranderd ten opzichte van FIFA 20? Of kan je FIFA 21 beter laten liggen dit jaar?

Terwijl het coronavirus keihard toeslaat in de voetballerij, is er toch nog één ding waar deze ziekte geen invloed op heeft: de release van FIFA 21! Ook dit jaar vraag je jezelf natuurlijk weer af: is dit niet gewoon FIFA 20 met een paar nieuwe gezichten en doelpunt-vieringen? Wij hebben het antwoord…

Lees ook: Xbox maakt nieuwe Playstation 5 belachelijk

FIFA 21 is geen FIFA 20

Op de nieuwe Playstation 5 en Xbox Series X ga je hoe dan ook smullen van FIFA 21. De game ziet er op deze next-gen consoles echt schitterend uit. De gameplay van FIFA 21 is op elke console grotendeels hetzelfde. En deze gameplay wijkt dus, zoals je bij FIFA gewend bent, niet veel af van voorganger FIFA 20. Toch zijn er een aantal kleine verschilletjes en verbeteringen.

Nieuwe features FIFA 21

Een kleine greep uit de nieuwe features van FIFA 21:

  • Hoera! Volgens veel reviews zijn de rensnelheden realistischer dit jaar. Logge verdedigers zullen je weggestuurde spits niet meer bij kunnen halen, maar het is ook weer niet zo dat elke snelheidsduiven met één steekpass 1-op-1 met de keeper staat. Een mooie balans dus.
  • Voorzetten zijn terug! Zelfs de beste koppers knikten in FIFA 20 de bal vaak de tweede ring in. FIFA 21 is lief voor vleugelspelers en boomlange aanvallers: een goede voorzet inkoppen is weer wat simpeler geworden!
  • De carrièremodus heeft een nieuwe functie: je kan nu tijdens een wedstrijdsimulatie ‘ingrijpen’. Sta je tijdens een simulatie met de rust 0-1 achter tegen een laagvlieger? Dan kan je de rest van de wedstrijd zelf uitspelen op het veld.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.