FIFA 21: Kopen of niet? Dit zijn de nieuwe features!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Is er überhaupt iets veranderd ten opzichte van FIFA 20? Of kan je FIFA 21 beter laten liggen dit jaar?

Terwijl het coronavirus keihard toeslaat in de voetballerij, is er toch nog één ding waar deze ziekte geen invloed op heeft: de release van FIFA 21! Ook dit jaar vraag je jezelf natuurlijk weer af: is dit niet gewoon FIFA 20 met een paar nieuwe gezichten en doelpunt-vieringen? Wij hebben het antwoord…

Lees ook: Xbox maakt nieuwe Playstation 5 belachelijk

FIFA 21 is geen FIFA 20

Op de nieuwe Playstation 5 en Xbox Series X ga je hoe dan ook smullen van FIFA 21. De game ziet er op deze next-gen consoles echt schitterend uit. De gameplay van FIFA 21 is op elke console grotendeels hetzelfde. En deze gameplay wijkt dus, zoals je bij FIFA gewend bent, niet veel af van voorganger FIFA 20. Toch zijn er een aantal kleine verschilletjes en verbeteringen.

Nieuwe features FIFA 21

Een kleine greep uit de nieuwe features van FIFA 21:

  • Hoera! Volgens veel reviews zijn de rensnelheden realistischer dit jaar. Logge verdedigers zullen je weggestuurde spits niet meer bij kunnen halen, maar het is ook weer niet zo dat elke snelheidsduiven met één steekpass 1-op-1 met de keeper staat. Een mooie balans dus.
  • Voorzetten zijn terug! Zelfs de beste koppers knikten in FIFA 20 de bal vaak de tweede ring in. FIFA 21 is lief voor vleugelspelers en boomlange aanvallers: een goede voorzet inkoppen is weer wat simpeler geworden!
  • De carrièremodus heeft een nieuwe functie: je kan nu tijdens een wedstrijdsimulatie ‘ingrijpen’. Sta je tijdens een simulatie met de rust 0-1 achter tegen een laagvlieger? Dan kan je de rest van de wedstrijd zelf uitspelen op het veld.

Laatste nieuws

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes. 

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Gerelateerde berichten