Feyenoord en Vitesse 2 punten dichter bij kampioenschap

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl iedereen zich blindstaarde op kampioenskandidaten Ajax en PSV, kropen deze twee stiekem dichter bij de top…

Genoten van de topper van dit weekend? De uitslag hielp zowel Ajax als PSV echter geen stap verder. Sterker nog, Feyenoord en Vitesse kropen twee punten dichter bij! Door die slaperige weken tijdens de winterstop ben je de onderlinge verschillen misschien vergeten – maar die zijn dus piepklein!

Lees ook: Voetbalvrouw Mikky Kiemeney speelt in de sneeuw

Ajax bijna ingehaald door PSV, Feyenoord en Vitesse

Hoewel Ajax het seizoen begon met een riante voorsprong in punten, zijn andere uitdagers als Feyenoord, Vitesse en PSV stilletjes opgeklommen. In je hoofd is die voorsprong véél groter dan op de ranglijst! Dat PSV op slechts één puntje staat zijn we rondom de topper mee doodgegooid, maar over Feyenoord en Vitesse wordt niet veel gesproken. Toch staan deze twee clubs op slechts 3 punten van de koppositie! We hebben niet een, niet twee, maar vier kampioenskandidaten dus!

‘Feyenoord wereldwijd groter dan Ajax’

Nog even een zeer opvallende uitspraak! De topper tussen Ajax en PSV overschaduwde het hele eredivisieweekend, maar één man bleef lekker in z’n eigen bubbel: Dick Advocaat. Hij heeft wél op de ranglijst gekeken, en weet dat zijn Feyenoord gewoon in de buurt is van de grote rivaal Ajax. In zijn hoofd is Feyenoord zelfs groter dan de Nederlandse recordkampioen…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ESPN NL (@espnnl)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert.