Femke Wiersma van BBB maakt Nederlandse stemmer wild met mooie foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Femke Wiersma maakt het voor stemmers wel heel makkelijk om voor de BBB te kiezen door haar prachtige looks. De blondine deelt de ene naar de andere spannende foto online.

Dit is blondine Femke Wiersma van de BBB

Allereerst is het wellicht handig om uit te leggen wie Femke Wiersma nu eigenlijk is. De blondine is een echte Friezin en is geboren in Dokkum. Aan het uiterlijk van Femke zijn haar Friese roots in ieder geval wel te zien. Femke is de afgelopen ongelofelijk veel in de media omdat ze lijstduwer is van de BBB, die natuurlijk de winnaars zijn van de verkiezingen dit jaar. Femke Wiersma stond op plek 28 als Kandidaat Provinciale Statenverkiezingen voor Fryslân.

Femke Wiersma zat in Boer Zoekt Vrouw 

Je zou Femke echter ook kunnen herkennen van haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw in 2010. Hier deed Femke mee als kandidate voor boer Gijsbert. Uiteindelijk koos boer Gijsbert ook voor Femke en de twee werden stapelverliefd. Zes jaar na hun ontmoeting bij Boer Zoekt Vrouw ging het stel trouwen. De twee woonde samen in Abcoude maar helaas liep de relatie stuk in 2019. Het stel heeft drie kinderen genaamd; Marije, Siem en Hanna Foska. Ook heeft Femke nog een kindje uit haar vorige relatie. Het leek behoorlijk moeilijk voor de BZV deelnemers om hun scheiding bekent te maken, maar uiteindelijk stonden ze er beide achter. Femke verhuisde terug naar Holwerd.

Femke vertelt over zichzelf

Femke Wiersma maakt onderstaand statement op de website van de BBB; ”Ik werk met oneindig veel motivatie en plezier op de BBB fractie in Den Haag. Mijn vrije tijd breng ik graag door met de mensen die ik lief heb, met voorop mijn lieve kinderen.”

Femke Wiersma had erg kort nachtje

Na de grote overweging van de BoerBurgerBeweging afgelopen week was het natuurlijk een groot feest bij de partij. De hele partij kon het niet laten om na de dag van de uitslag flink wat te borrelen en met zijn alle de zege vieren. Zo kwamen er al beelden voorbij van een brakke Caroline van der Plas en ook Femke Wiersma had een kort nachtje te pakken. Femke Wiersma zegt dat het fantastisch was. We zijn benieuwd wat Femke aanhad tijdens het feest, want de blondine houd nogal van spannende outfitjes. Zo is ook te zien op onderstaande foto waarop Femke een knalrode jurk aanheeft. De jurk is helemaal open aan de voorkant en ook nog eens van een doorschijnend stofje. Op deze manier is het voor de kiezers natuurlijk niet moeilijk geweest om een keus te maken.
Lees ook: Foto: Eloise van Oranje toont trots haar royale voorkant

Femke Wiersma raakt verwisseld in discussie

Uiteraard is er een grote mediastorm ontstaan na de overwinning van de BBB, en Femke Wiersma geeft meerdere interviews. Zo schuift de blondine aan bij HLF8 en raakt daar in een ingewikkelde situatie. Zo krijgt Femke ineens de vraag over wat haar mening is over het feit dat Polen straaljagers naar Oekraïne heeft gestuurd. Femke geeft aan geen mening te hebben en niet voorbereid te zijn op de vraag. Dit kan tafelgast Frits Barend niet hebben en hij blijft maar doorvragen naar Femke haar mening. Zo haalt Frits ook nog uit door te zeggen dat hij verwacht dat mensen die mee regeren betrokken zijn bij de oorlog en niet alleen maar met boeren. Een pittige avond dus voor Femke Wiersma.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...