Feestende Monica Geuze springt op de tafel in gevaarlijk kort rokje (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Monica Geuze viert haar verjaardag groots en we zien shockerende beelden van de brunette!

Influencer Monica Geuze is onlangs 29 jaar oud geworden en ze heeft haar verjaardag dan ook goed gevierd. Met vele vrienden en vriendinnen had ze afgesproken om heerlijk te eten en om natuurlijk te feesten, maar Monica doet dan wel onvoorspelbare dingen op het feest!

Monica Geuze gaat helemaal los tijdens verjaardagfeest

Influencer Monica Geuze ging echt helemaal los op haar verjaardagsfeest. Ze vierde haar verjaardag met al haar beste vrienden in Amsterdam. Ze hebben luxe gegeten, zelfs kaviaar! Daarnaast was het duidelijk te zien dat Monica enorm veel plezier had. Misschien zelfs iets te veel, want ze ging echt helemaal los! Aan de andere kant is dat ook wel te begrijpen nu ze bijna 30 jaar is; nu kan ze nog helemaal losgaan. In een recente post zagen we Monica op de tafel staan in een kort rokje, en in een andere foto zat ze in de nek van Robbert Rodenburg! Alsof dat nog niet genoeg was, liet ze zich ook helemaal volspuiten met slagroom door Robbert. Hopelijk herinnert ze zich al deze momenten nog wel! Ze noemde het in haar post haar beste verjaardag tot nu toe, dus hoe dan ook was het feest zeker geslaagd.

Monica Geuze verjaardagfeest

Monica Geuze heeft een nieuwe vriend
Er waren al eerder geruchten dat Monica Geuze een nieuwe relatie had, maar nu heeft Monica zelf ook bevestigd dat ze een relatie heeft. Ze is namelijk samen met de knappe Britse voetballer James Lawrence. De twee waren al eerder samen gespot in het vliegtuig naar Marrakech. Daar werd ook gezegd dat ze niet van elkaar konden afblijven! Gelukkig maakte ze snel daarna bekend dat ze een relatie hebben, anders zouden er alleen maar meer vragen van haar fans komen. Nadat ze het bekend had gemaakt, kreeg ze natuurlijk ook veel lieve reacties van haar fans. Die zijn allemaal hartstikke blij dat ze een relatie heeft en weer helemaal verliefd is.

Meer zien van Monica Geuze? Bekijk Instagram

Op het Instagram-kanaal van Monica Geuze kun je nog veel meer prachtige foto’s bekijken van haar privéleven. Ook plaatst ze regelmatig stories om te bekijken. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.