Fatima Moreira de Melo deelt horror-video van paars hoofd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is stoer van Fatima Moreira de Melo dat ze werkelijk alle schaamte voorbij is, maar dit soort beelden hou je toch lekker voor jezelf?

Fatima Moreira de Melo is een beeldschone dame. We zien haar wekelijks schitteren bij RTL Boulevard, en ook op Instagram doet ze het altijd goed. Via haar feed deelt ze het geheim achter haar jeugdige looks. Dat geheim had ze beter kunnen bewaren!

Fatima Moreira de Melo loopt paars aan

Deze behandeling bij de schoonheidsspecialist pakte anders uit dan Fatima Moreira de Melo misschien gedacht had. Het leek namelijk helemaal de verkeerde kant op de gaan toen ze tijdens de behandeling met haar telefoon naar zichzelf keek. Haar gezicht was roodpaars geworden na de behandeling. Zoiets kan toch niet gezond zijn? Blijkbaar wel! Ze legt het zelf uit; ”Geen zorgen mensen, dit is gewoon een ‘doorbloedingsmasker’, dat zorgt ervoor dat het lekker doorbloed. Er zit nu fruitzuur op, schijnt heel goed te zijn, dan gaan de dode huidcellen ervan af”. Nou als Fatima zegt dat het goed voor de huid is, zal het wel zo zijn. Fatima moet ook lachen als ze zichzelf zo ziet. ”Het komt goed mensen!” Zegt ze lachend. Ze heeft er zelf in ieder geval heel veel lol mee.

Lees ook: Foto: Kleine Fatima Moreira de Melo komt maar net boven desk RTL Boulevard uit

Gebruikt Fatima te veel make-up?

Al eerder was Fatima in het nieuws om haar gezicht en uitstraling. Ze deelde namelijk een foto waar ze make-up ophad, en eentje waar ze geen make-up ophad. Ze plaatste het verschil tussen ‘Fatima tijdens een fotoshoot’ en ‘Fatima thuis in bed’. Dit verschil was vrij groot. Een beetje schokkend. Zo zie je maar dat make-up ontzettend veel kan veranderen aan een gezicht. Fatima is dus veel bezig met make-up en haar uitstraling, want ze gaat dus ook regelmatig naar de schoonheidsspecialist voor zo’n ‘doorbloedingsmasker’. Ze ziet er op tv altijd prima uit, dus het zal vast helpen!

Fatima Moreira de Melo gekleineerd door Jutta Leerdam

Tijdens de huldiging van TeamNL na de Olympische Spelen spreekt Jutta Leerdam haar interviewster, Fatima Moreira de Melo, aan op iets waar ze niet zoveel aan kan doen: haar lengte! Jutta Leerdam is een lange vrouw, maar liefst 1.81 m! Fatima daarentegen is met 1.60 m een klein exemplaar. Jutta benadrukte dat Fatima best een paar stappen naar voren kan doen, aangezien het lengteverschil anders te groot is. Het kwam een beetje neerbuigend over! Fatima krijgt er vaker mee te maken…

Pesterijtjes

Dit is niet de eerste keer dat Fatima Moreira de Melo last heeft van haar lengte. Ze heeft namelijk ook moeite om boven de desk van RTL Boulevard uit te komen. Ze moet hoge hakken blijven dragen tijdens de uitzendingen van RTL Boulevard. Dit voorkomt dat het een heel raar gezicht is als ze daar staat met normale schoenen aan, wanneer ze maar net boven de desk komt. Gelukkig heeft ze ook collega’s die erover mee kunnen praten. Nikkie Plessen kreeg onlangs ook de schrik van haar leven toen Marieke Elsinga in vol ornaat naast haar stond. Vergeleken met Marieke is iedereen maar ’n kleintje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!