Fans schrikken enorm van vies uitziende Maan de Steenwinkel: ‘Mis de oude Maan’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fans van Maan de Steenwinkel schrikken zich rot van een nieuwe video die ze op Instagram deelt. Maan lijkt hier in alles niet op zichzelf en gaat een hele ander kant op.

De laatste tijd laat Maan steeds vaker een andere kant van zichzelf zien. Fans zijn niet blij met de kant die ze daardoor op gaat. In een nieuwe video is de zangeres te zien met een hele andere look dan we van haar gewend zijn. Haar make-up is donker en uitgelopen en haar haren zijn langs haar gezicht geplakt.

Maan de Steenwinkel

Fans die al jaren achter Maan staan lijken nu af te haken. ‘Ik mis de oude Maan’ en ‘Zonde van zo veel make-up’, reageren ze onder de video. Ook vraagt een fan zich af of Maan misschien de weg een beetje kwijt is. De zangeres neemt namelijk steeds extremere looks aan die in niets lijken op de oude Maan.

Maan de Steenwinkel laat lieve imago achter zich

Maan de Steenwinkel werd in 2016 bekend toen ze het tv-programma The Voice of Holland won. Hierna focuste ze zich vooral op het maken van nieuwe muziek. We kennen haar voornamelijk van lieve zachte liedjes zoals ‘Ze huilt, maar ze lacht’, ‘Als ik je weer zie’ en ‘blijven slapen’. Van die Maan is nu bijna niets meer over.

Het lijkt er nu op dat Maan een hele ander weg in slaat. Een tijd lang liet ze niets van zichzelf horen. Al die tijd was ze bezig met het maken van nieuwe muziek en pas geleden bracht ze haar nieuwe nummer ‘Rondje van de zaak’ uit. Helaas waren de fans niet te spreken over het nummer en vielen de luistercijfers nogal tegen. Het nieuwe imago dat Maan probeert aan te nemen werkt tot nu toe dus nog niet echt in haar voordeel.

Meer zien van Maan de Steenwinkel op Instagram

Nog niet afgeschrikt van de nieuwe look van Maan? Je kunt meer van haar zien door te kijken op haar Instagram pagina. Klik hier om op de pagina te komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.

Suzanne Schulting maakt foto tussen haar eigen benen op vol terras

Suzanne Schulting trakteert haar volgers op een nieuw plaatjes dat absoluut de moeite waard is om te bekijken!

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.