Famke Louise slaat om zich heen in Comedy Central Roast: Kater van 2020

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie denkt dat Famke Louise mikpunt van spot is in de Comedy Central Roast: Kater van 2020 heeft het mis! De zangeres, gewapend met een honkbalknuppel, deelt zelf uit!

Met komieken als Peter Pannekoek in de buurt mag Famke Louise vrezen voor een stortvloed aan keiharde grappen in Comedy Central Roast: Kater van 2020. De zangeres kwam meerdere malen negatief in het nieuws met haar vreemde uitspraken over het coronavirus. Logisch dus dat Pannekoek en collega’s van plan zijn geen spaan heel te laten van Famke. Toch moeten ze oppassen: Famke is op oorlogspad. En ze heeft haar knuppel bij zich…

Lees ook: ZIEN: Famke Louise gaat los in feestje in hotelkamer

Kater van 2020: Famke Louise vs Peter Pannekoek

Peter Pannekoek heeft ‘slechts’ woorden om zich te wapenen tegen Famke Louise. De zangeres heeft een honkbalknuppel meegenomen om alles en iedereen die haar niet aanstaat een tik te verkopen. In onderstaand filmpje laat de voormalig #ikdoenietmeermee’er zien dat ze nu wél snapt hoe serieus er met het coronavirus moet worden omgesprongen. Daarbij schuwt Famke geen geweld. Peter kan maar beter op z’n woorden letten dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!