Famke Louise slaat om zich heen in Comedy Central Roast: Kater van 2020

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie denkt dat Famke Louise mikpunt van spot is in de Comedy Central Roast: Kater van 2020 heeft het mis! De zangeres, gewapend met een honkbalknuppel, deelt zelf uit!

Met komieken als Peter Pannekoek in de buurt mag Famke Louise vrezen voor een stortvloed aan keiharde grappen in Comedy Central Roast: Kater van 2020. De zangeres kwam meerdere malen negatief in het nieuws met haar vreemde uitspraken over het coronavirus. Logisch dus dat Pannekoek en collega’s van plan zijn geen spaan heel te laten van Famke. Toch moeten ze oppassen: Famke is op oorlogspad. En ze heeft haar knuppel bij zich…

Lees ook: ZIEN: Famke Louise gaat los in feestje in hotelkamer

Kater van 2020: Famke Louise vs Peter Pannekoek

Peter Pannekoek heeft ‘slechts’ woorden om zich te wapenen tegen Famke Louise. De zangeres heeft een honkbalknuppel meegenomen om alles en iedereen die haar niet aanstaat een tik te verkopen. In onderstaand filmpje laat de voormalig #ikdoenietmeermee’er zien dat ze nu wél snapt hoe serieus er met het coronavirus moet worden omgesprongen. Daarbij schuwt Famke geen geweld. Peter kan maar beter op z’n woorden letten dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!