Famke Louise slaat om zich heen in Comedy Central Roast: Kater van 2020

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie denkt dat Famke Louise mikpunt van spot is in de Comedy Central Roast: Kater van 2020 heeft het mis! De zangeres, gewapend met een honkbalknuppel, deelt zelf uit!

Met komieken als Peter Pannekoek in de buurt mag Famke Louise vrezen voor een stortvloed aan keiharde grappen in Comedy Central Roast: Kater van 2020. De zangeres kwam meerdere malen negatief in het nieuws met haar vreemde uitspraken over het coronavirus. Logisch dus dat Pannekoek en collega’s van plan zijn geen spaan heel te laten van Famke. Toch moeten ze oppassen: Famke is op oorlogspad. En ze heeft haar knuppel bij zich…

Lees ook: ZIEN: Famke Louise gaat los in feestje in hotelkamer

Kater van 2020: Famke Louise vs Peter Pannekoek

Peter Pannekoek heeft ‘slechts’ woorden om zich te wapenen tegen Famke Louise. De zangeres heeft een honkbalknuppel meegenomen om alles en iedereen die haar niet aanstaat een tik te verkopen. In onderstaand filmpje laat de voormalig #ikdoenietmeermee’er zien dat ze nu wél snapt hoe serieus er met het coronavirus moet worden omgesprongen. Daarbij schuwt Famke geen geweld. Peter kan maar beter op z’n woorden letten dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.