Famke Louise geeft inkijkje in privéleven met foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Famke Louise weet precies hoe ze zichzelf in de actualiteit moet houden. Bijvoorbeeld door het delen van een bijzonder foto.

Zangeres Famke Louise is iemand die op de meest onverwachtse momenten weer komt opduiken. Net op het moment dat je denkt ‘ik heb al even niks van Famke Louise gehoord’ komt ze weer aanzetten met een nieuw nummer, een nieuwe serie of een nieuwe foto. Famke weet goed hoe ze de aandacht moet grijpen en daar is ze heel groot mee geworden. Ze deelt dan ook eens in de zoveel tijd een leuk en inkijkje in haar leven. Zo heeft ze net een nieuwe foto online gezet waar je van kan smullen.

Lees ook: Famke Louise slaat om zich heen in Comedy Central Roast: Kater van 2020
Famke in bed

Het mag duidelijk zijn, Famke is graag erg met haar fans. Bijna net zo als met geliefde Denzel, met wie ze het bed deelt op deze foto. Voor Famke bestaat er niet zo iets als een privéleven meer. Tussen haar Instagram en haar reality show in deelt Famke eigenlijk alles met haar volgers. Die krijgen op die manier wel een heel bijzonder inkijkje natuurlijk in het leven van Famke.
Zwangerschap voor Famke is een grote hel

Famke mag er dan misschien gelukkig uitzien, de eerste periode van de zwangerschap heeft ze als een ware hel ervaren. Dat was niet best. Kotsen, misselijkheid, mood swings, alles kwam voorbij. Dat maakte de eerste periode voor Famke absoluut geen feestje. Gelukkig is Famke nu al stapelverliefd op het kindje wat ze met Denzel verwacht. Het enige jammere is dat wanneer de babybuik begint te komen, ze niet langer in dit soort spannende outfits zich kan vertonen.

Waar ken je Denzel nou precies van?

De nieuwe vlam van Famke heeft een redelijk bekende kop. Maar het kan zijn dat je niet bepaald je vinger er nog op kan leggen. Nou, Denzel kan je kennen van Love IslandDaar heeft hij duidelijk de liefde niet gevonden, want hij heeft het al een hele tijd heel fijn met Famke Louise. Het gaat de laatste tijd wel erg snel voor het kersverse mediakoppel. Een dag nadat Famke had verteld dat zij en Denzel een stelletje waren, maakte de zangeres al bekend dat ze zwanger was. En nu krijgen ze ook nog eens een eigen serie. Famke heeft duidelijk niet stil gezeten de afgelopen maanden.

Famke en Denzel

Haar nieuwe reality show, die Famke en Denzel gaat heten, volgt in acht afleveringen het koppel in hun dagelijks leven. Dat zorgt voor een bijzonder inkijkje in de privéwereld van Famke. Van de zwangerschap tot de zoektocht naar een nieuw huis, alles komt aan bod. Straks weet je dus alles, maar dan ook echt alles, over Famke Louise.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?