Famke Louise geeft inkijkje in privéleven met intieme foto

famke louise inkijkje

Famke Louise weet precies hoe ze zichzelf in de actualiteit moet houden. Bijvoorbeeld door het delen van een bijzonder intieme foto.

Zangeres Famke Louise is iemand die op de meest onverwachtse momenten weer komt opduiken. Net op het moment dat je denkt ‘ik heb al even niks van Famke Louise gehoord’ komt ze weer aanzetten met een nieuw nummer, een nieuwe serie of een pikante nieuwe foto. Famke weet goed hoe ze de aandacht moet grijpen en daar is ze heel groot mee geworden. Ze deelt dan ook eens in de zoveel tijd een leuk en intiem inkijkje in haar leven. Zo heeft ze net een nieuwe foto online gezet waar je van kan smullen.

Lees ook: Famke Louise slaat om zich heen in Comedy Central Roast: Kater van 2020

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Famke in bed

Het mag duidelijk zijn, Famke is graag erg intiem met haar fans. Bijna net zo intiem als met geliefde Denzel, met wie ze het bed deelt op deze intieme foto. Voor Famke bestaat er niet zo iets als een privéleven meer. Tussen haar Instagram en haar reality show in deelt Famke eigenlijk alles met haar volgers. Die krijgen op die manier wel een heel bijzonder inkijkje natuurlijk in het leven van Famke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Zwangerschap voor Famke is een grote hel

Famke mag er dan misschien gelukkig uitzien, de eerste periode van de zwangerschap heeft ze als een ware hel ervaren. Dat was niet best. Kotsen, misselijkheid, mood swings, alles kwam voorbij. Dat maakte de eerste periode voor Famke absoluut geen feestje. Gelukkig is Famke nu al stapelverliefd op het kindje wat ze met Denzel verwacht. Het enige jammere is dat wanneer de babybuik begint te komen, ze niet langer in dit soort spannende outfits zich kan vertonen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Waar ken je Denzel nou precies van?

De nieuwe vlam van Famke heeft een redelijk bekende kop. Maar het kan zijn dat je niet bepaald je vinger er nog op kan leggen. Nou, Denzel kan je kennen van Love IslandDaar heeft hij duidelijk de liefde niet gevonden, want hij heeft het al een hele tijd heel fijn met Famke Louise. Het gaat de laatste tijd wel erg snel voor het kersverse mediakoppel. Een dag nadat Famke had verteld dat zij en Denzel een stelletje waren, maakte de zangeres al bekend dat ze zwanger was. En nu krijgen ze ook nog eens een eigen serie. Famke heeft duidelijk niet stil gezeten de afgelopen maanden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Famke en Denzel

Haar nieuwe reality show, die Famke en Denzel gaat heten, volgt in acht afleveringen het koppel in hun dagelijks leven. Dat zorgt voor een bijzonder inkijkje in de privéwereld van Famke. Van de zwangerschap tot de zoektocht naar een nieuw huis, alles komt aan bod. Straks weet je dus alles, maar dan ook echt alles, over Famke Louise.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Gerelateerde berichten

Vorig artikelJutta Leerdam weer actief met foto op Insta: het schaatsseizoen is begonnen!
Volgend artikelLieke Martens deelt overwinning FC Barcelona met heerlijke foto