Famke Louise duikt zomaar het verkeerde toilet in (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Famke Louise is steeds gekker bezig! Ze duikt nu zelfs zomaar het verkeerde toilet in om even te loeren…

Influencer Famke Louise maakt steeds meer volwassen content, omdat ze hier veel geld mee kan verdienen. Door op Instagram rare video’s te maken die nog net geplaatst mogen worden, trekt ze allerlei mannen naar haar account. In de hoop dat ze zich abonneren natuurlijk. Deze ‘rare video’s’ zijn eigenlijk ook niet eens interessant of leuk. Het is puur om iets te plaatsen waar Famke zichzelf mee kan laten zien. Deze keer duikt ze even een openbare mannentoilet in en snijdt ze een man af die ook naar binnen wilt. De influencer komt erna weer uit en kijkt alsof ze geen idee had dat ze fout zat. Natuurlijk ziet het er niet eens bijna geloofwaardig uit, maar toch lokt dit genoeg mannen naar haar volwassen content.

Bekijk de video hier zelf!

Famke Louise picca

Het verloop van Famke Louise

Famke Louise is gestart op YouTube in de video’s van Tim (SnapKing). Hij was bevriend met ArmooWasRight en nog 2 anderen die neppe pranks maakte. Toch werden ze allemaal wel bekend hierdoor. Na een paar jaar gingen ze uit elkaar en iedereen zijn of haar eigen kant op. Ook de relatie ging uit elkaar. Famke ging zelf video’s maken en werd ook artiest. Ook al waren haar nummers niet goed, het ging wel viraal. Nu volwassen content steeds bekender wordt, dacht ze dat ze dat ook maar moest gaan doen. Dat is ze nu vooral aan het doen, want het levert wel veel geld op. Om er trots op te zijn is een andere vraag.

Meer zien van Famke Louise?

Wil je nou meer zien van Famke Louise haar leven of zelfs haar volwassen content? Neem dan een kijkje op haar Instagramaccount! Ze plaatst hier regelmatig kiekjes van haarzelf als ze wat leuks aan het doen is. Of ze maakt een foto om haar andere volwassen account te promoten. Het is het zeker waard om tenminste even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...