Fajah Lourens gaat langzaam op en neer terwijl ze haar achterzijde uitsteekt (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Fajah Lourens weet wel weer goed hoe ze haar fans moet verwennen met een bijzonder mooie video.

Fajah Lourens staat natuurlijk bekend om haar inspirerende levensstijl, waarbij ze zo gezond mogelijk probeert te leven. Ze laat weer eens zien hoe ze haar geweldige in topvorm houdt. In een nieuwe video, die ze samen met een vriendin heeft opgenomen, doet Fajah een reeks oefeningen waarbij haar achterzijde goed in de schijnwerpers staat.

Fajah Lourens doet haar work-out in stijl

Fajah draagt een kleine, strakke outfit die haar vormen prachtig benadrukt. Terwijl ze langzaam op en neer gaat, laat ze zien hoe effectief haar trainingsroutine is. De oefeningen zijn gericht op het versterken van haar , en het resultaat is duidelijk zichtbaar. de mooie vormen van Fajah, die tijdens de oefening nog even extra naar voren komen, zijn daar wel het juiste voorbeeld van. Zie hier de video!

Fajah Lourens probeert het beste beentje voor te zetten

De mooie actrice en fitness guru haalt graag het beste uit het leven. En daarom probeert ze wanneer ze maar kan genoeg te sporten en gezond te eten. En dat merk je wel aan de mooie vormen van Fajah. De oefeningen die ze met veel plezier lijkt te doen, werpen zeker hun vruchten af. De dame met de mooie krullen doet haar uiterste best om de rest van Nederland ook te motiveren om meer te gaan bewegen. Als iedereen dezelfde motivatie had als Fajah, dan zou het hele land binnen de kortste keren fitter zijn.

Meer zien van Fajah Lourens, kijk dan op Instagram

Op Instagram laat Fajah Lourens het meeste van zichzelf zien. Daar kan je dus terecht voor meer mooie foto’s van deze fitte dame. En dat zijn genoeg mooie plaatjes om voorlopig vooruit te kunnen. Hier moet je zijn!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...