Fabiola doet sletterig dansje in carwash [BEELD]

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Fabiola Volkers

We vonden het al verdacht stil rondom voormalig HNTM-deelneemster / professioneel aandachtszoekster Fabiola. Fab voelde zich waarschijnlijk niet zo lekker door dit gebrek aan aandacht en verbrak deze doodse stilte met een wel érg ‘opvallende’ video.

Geldproblemen?

Waar de meesten van ons het weekend inluiden met een biertje, bewijst Fabiola maar weer eens dat ze anders is dan wij ‘normale’ mensen. Blijkbaar loopt haar modellencarrière niet zo heel denderend en was het verdienen van een extra zakcentje geen overbodige luxe voor Fab. Om enigszins comfortabel het weekend door te komen opende ze een wasstraat genaamd (hoe kan het ook anders): ‘FREE SQUIRT WASH’.

Lekker soppen

Blijkbaar was de ‘waggie’ van Fabiola erg vies. Op de video is namelijk te zien dat mevrouw haar auto flink onder handen neemt. We waren wel enigszins verbaasd over de soptechniek, die de voormalig HNTM-ster hanteert. Zo is het gebruik van een spons volgens Fabiola uit den boze. Je krijgt de viezigheid er overduidelijk pas écht af wanneer je met je voorgevel over je motorkap heen en weer gaat. En dat was niet de enige autowastip die Fabiola ons meegeeft in de video. Blijkbaar wordt je auto éxtra schoon, wanneer je in een badpak, geleend van je 12-jarige buurmeisje, tegen je auto aan schuurt. En wij altijd maar flink boenen in ons oude kloffie om onze bolide schoon te krijgen.

Heeft Fabiola haar fitnessabonnement opgezegd?

Het is een vergezocht bruggetje: van auto’s wassen naar fitnessabonnementen. Maar de oplettende ‘fans’ van Fab weten het na het zien van de video zeker: de aandachtsgeile krullenbol heeft haar fitnessabonnement opgezegd. Het was vooral haar bilpartij die deze hint weggaf, aldus haar Instagram volgers. Alhoewel Fabiola haar ‘reet’ als ‘fit’ omschrijft in haar muzikale toevoeging aan het filmpje, namen de meeste volgers eerder het woord “flubberreet” in de mond. Nu snappen we dat niemand vrolijk wordt van flubberende bilpartijen. Daarom leek het ons wellicht een sympathiek idee om een crowdfundactie op te zetten, zodat Fabiola haar fitnessabonnement gewoon weer kan betalen.

Laatste nieuws

Ashley Zaat deelt spannende video van backstage party in korte jurkjes

Ashley Zaat is altijd kleurrijk gekleed. Ook nu heeft ze weer een heerlijk kleurrijk jurkje aan.

Video: Wilde Dionne Stax laat zich zakken in strak tuigje

Dionne Stax verbaast haar volgers elke keer weer. Nu doet ze gekke dingen in een wel erg strak tuigje!

Video: Bandjes van Anna Nooshin knappen tijdens nachtelijk avontuurtje

Anna Nooshin laat het graag zien als ze een nachtelijk avontuurtje heeft, maar in deze video trekt de aandacht toch wel heel erg naar haar toe.

Gerelateerde berichten