Expeditie Robinson nu écht begonnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kamp Noord en Kamp Zuid zijn niet meer. De samensmelting is gestart en Expeditie Robinson gaat nu echt van start. Ieder voor zich, net zoals het oorspronkelijke verhaal van Robinson Crusoe. Het was daarom gister de eerste keer dat de kandidaten individueel een proef moesten doen, maar daar ging echter nog wel iets aan vooraf. Kim Kötter, Rijk en Akwasi moesten zich namelijk zolang mogelijk zien te balanceren op de evenwichtsbalk. Terwijl het trio ging strijden voor een plek in de samensmelting, zat de rest van de groep al in het bootje richting de nieuwe proef waar de winnaars beloond zouden worden met een lekker Aziatisch buffet en een overschot aan alcoholische versnaperingen.

Balansen op de balansbalk

De evenwichtsproef was ditmaal redelijk beladen, niet alleen omdat Akwasi graag wraak wilde nemen op Mariana, maar ook omdat Rijk al vijftien dagen alleen op Duivelseiland zat. Hij was dus zo’n beetje de enige échte Robinson Crusoe, alleen deed hij al die tijd niet mee met het spel. Alle drie werd hun evenwicht en concentratie op de proef gesteld. Wie gaat het redden? Kim kon redelijk goed blijven staan, Akwasi bleek nergens moeite mee te hebben en Rijk…. Tja, Rijk die knikkerde na een paar minuten al van de balk. De expeditie is voor hem dus ten einde. Geen samensmelting, geen epische proeven meer en geen avontuur. Toedeloe. De strijd ging nu nog tussen de topfitte Akwasi en bloedmooie Kim. Gelukkig voor Akwasi kon Kim haar evenwicht niet veel langer bewaren na de val van Rijk. Akwasi kon dus direct nadat hij eruit is gestemd, met de boot terug richting de samensmelting. Zo kon hij zich alvast mentaal voorbereiden om het wrok wat hij koestert op Mariana te richten. En Kim? Als nummer twee werd ze teruggestuurd naar Duivelseiland. Gelukkig verdwijnt ze voorlopig nog niet van ons beeldscherm!

Akwasi’s zwemles

Voordat er gister iemand uitgeknikkerd kon worden, moest er natuurlijk eerst een proef gedaan worden. En voor die proef moest er een paar meter gezwommen, iets dat Akwasi niet zo goed uit kwam. Die had naar eigen zeggen een dag voor vertrek pas zijn zwemdiploma gehaald. Of hij nou liegt of niet, de beelden doen dat in ieder geval niet. Respect voor Akwasi dat hij van Rijk en Kim heeft gewonnen en dat hij een dag na het behalen van zijn zwemdiploma de oceaan in duikt. Maar zeg nou eerlijk, hij zag er toch wel echt uit als een watertrappelende bange puppy.

Bier en ….. jalalalala

Afijn, de proef werd gewonnen door Hans. Fien Vermeulen volgde in zijn kielzog en werd tweede. Thomas, de twee Eva’s (Tweeva’s) en het ‘Coronol-complot’ waren ook veilig voor de volgende ronde. Dat betekende dat de rest moest strijden voor een plekje voor volgende week. De nieuwe proef was een gemene, want er moest namelijk door de deelnemers zelf gekozen worden wie ze het niet gunde om door te gaan. Dat leverde nogal wat op, want wat bleek? Calvijn koos gewoon voor de kant van Akwasi. Hij rook waarschijnlijk het wraakzweet van Akwasi en dacht dat ‘ie maar beter aan kon sluiten bij de beste man. Mariana voelde zich daardoor een beetje genaaid, maar kon er verder vrij weinig aan doen. Na ongeveer vierennegentigduizendtweehonderdtachtigmiljoen schoten met de katapult werden uiteindelijk de bordjes van Mariana kapot geschoten met de katapult. De kogel was hierdoor niet door de kerk, maar door het bordje en Mariana werd uitgezwaaid. Houdoe en bedankt! De rest van de groep mocht nu, voor het eerst in ruim twee weken tijd, genieten van een verzorgd buffetje met bier en wijn. Als die geen kater hebben gehad de volgende dag……

https://www.instagram.com/p/B31eCGCA4EH/

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten