Even terugkijken: foto’s van O’G3NE op het Eurovisie Songfestival

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het Songfestival is weer terug van weggeweest! De komende tijd staat helemaal in het teken van de roemrijke zangwedstrijd. Nederland heeft altijd wel een talentvolle inzending gehad, maar geen enkele inzending was zo mooi als die van de zusjes Vol. OG3NE maakte er destijds een feestje van. Tijd dus om eens terug te kijken naar dat optreden. 

OG3NE is misschien wel de beste inzending die Nederland ooit gehad heeft. Oké, ze wonnen misschien niet, maar niet door gebrek aan inzet. In vol glitterpak zongen de zusjes Vol de sterren van de hemel. Het heeft ze daarna een glansrijke carrière opgeleverd. Glansrijker nog dan de pakjes uit 2017. Dus met het nieuwe Songfestival in het vizier, kijk nog even terug naar dat geweldige optreden een aantal jaar geleden.

Lees ook: Amy van OG3NE staat zwetend op Instagram story

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OG3NE (@og3ne)

De Songfestival Rehearsal

Uiteindelijk schopten de zusjes van OG3NE het tot de semi-finals voordat hun Songfestival avontuur ten einde liep. En die finales zijn toch wel heel erg spannend. Dus dan moet je een manier zien te vinden om te ontspannen. Gelukkig hadden de zusjes een goede manier gevonden om te dealen met al die stress die zo’n wedstrijd met zich mee brengt. De dag voor hun optreden besloten ze om nog eens heerlijk ouderwets te ontspannen met een spa-dagje. En dat is natuurlijk helemaal geen gek idee. Als je lichaam ontspannen is, dan gaat het zingen je waarschijnlijk ook beter af. Helaas hielp het niet genoeg om ze de winst te laten halen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OG3NE (@og3ne)

De Moeder van OG3NE

En toen de dag daar was en de zusjes daadwerkelijk het podium op moesten, stonden ze er natuurlijk niet alleen voor. Hun grootste supporter was ook mee. Hun MOeder zat heerlijk te genieten van het optreden van haar getalenteerde dochters. Het doel van de zusjes Vol? Hun moeder zo trots mogelijk maken. En hoewel de winst er in 2017 niet inzat, is dat andere doel wel behaald. Mama OG3NE was zo trots als een pauw.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OG3NE (@og3ne)

De glitterjurkjes van OG3NE

En toen mochten de zusjes Vol toch echt het podium op. Amy, Lisa en Shelley traden op alsof hun leven er vanaf hing. en dat heeft het publiek gemerkt. Ze glinsterden helemaal en niet alleen vanwege de fonkelende, spannende jurkjes die ze voor het optreden uit de kast hadden getrokken. OG3NE speelde de sterren van de hemel. Helaas was het destijds niet genoeg. Maar heel Nederland, en de rest van Europa, was wel in één keer fan van OG3NE.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OG3NE (@og3ne)

Het Songfestival optreden

Het daadwerkelijke optreden was spectaculair. Vol passie gaven de zusjes van OG3NE alles wat ze hadden. En dat merk je aan alles. Eigenlijk zou Nederland gewoon nog een aantal keer Lisa, Amy en Shelley naar het Songfestival moeten sturen. Ze zijn een paar jaar verder, meer ervaren en zien er sprankelender uit dan ooit. Als de zusjes Vol nog een keer mee zouden mogen doen, dan wint OG3NE met vlag en wimpel het Songfestival.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!

Foto: Emma Wortelboer omzeilt Instagram-regels met ondeugende foto

Riskante foto's zijn we intussen wel gewend van de mooie Emma Wortelboer, maar met deze foto balanceert ze écht op het randje van de Instagram-voorschriften...