Eva, Shary-An en Mariana worden gek op Expeditie-eiland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Eva Koreman Expeditie Robinson okselhaar

Het einde van Expeditie Robinson komt nu écht in zicht. Het spel wordt daarom steeds harder. Vooral de vier overgebleven ‘wildevrouwen’ zoeken de grens inmiddels niet meer op, maar gaan er zonder gêne overheen!

De twee Eva’s gooien ál hun haren los, Shary-An verheft valsspelen tot kunst, en Mariana zet haar krankzinnige tactieken door. De enige deelnemer die niet met een zonnesteek rondloopt is Hugo. Hij blijft rustig op winnaarseiland zitten. Laat die steeds krankzinniger wordende vrouwen het maar uitvechten…

Marian bijt ‘m eraf

Je hoorde ‘m vorige week al in de teaser: “Mariana, niet bijten in het touw!” Maar dat Mariana Verkerk deze aflevering ook écht vol overgave haar tanden in een touw zou zetten, hadden we niet verwacht. De catwalkcoach, die al weken ongeschonden door het spel heen struikelt, probeerde onder het toeziend oog van camera’s en jury doodleuk vals te spelen tijdens de eerste proef. Nicolette Kluijver moest haar zelfs twee keer tot de orde roepen. Tot een diskwalificatie kwam het niet, maar dat Mariana werkelijk tot álles in staat is, werd nog maar weer eens duidelijk.

https://twitter.com/Debby_Jennefer/status/1201243628233998338

Shary-An is tasjesdief

Shary-An Nivillac pakte het sluwer aan. De zangeres zette haar geweten even op stil en ging doodleuk in de persoonlijke rugzak van Akwasi rondsnuffelen. Even kijken hoeveel stemmen haar concurrent nog had. Op ’t randje? Eroverheen? Omdat Akwasi er uiteindelijk ook uitgestemd werd, hield de kijker een vieze nasmaak over aan de actie van Shary-An. ‘Dom’ valsspelen á la Mariana mag niet, maar smerig spel wordt beloond, oordeelde men op Twitter…

Eva’s vlechten

De andere twee dames lieten zich gelukkig op een beschaafdere manier gaan. Ze besloten het onbewoond eiland-leven nu echt volledig te omarmen door hun haren de vrije ruimte te geven. Bij Eva Cleven betekende dit dat haar vlechten los gingen, waardoor haar wilde afro tevoorschijn kwam. Ontembaar haar geeft haar kracht, zegt ze.

Eva Koreman lijkt te gaan voor een vlecht op een andere plek. Daar moet ze nog wel een tijdje voor ‘sparen’. Ze heeft namelijk besloten haar okselhaar de vrije loop te laten. Dit kondigt ze aan terwijl ze in gesprek is met haar slipper. En nee, Eva heeft geen kokosnoot op haar kop gehad! Die plukken haar zijn niks om je voor te schamen zegt ze, mannen doen dat namelijk ook niet. Geen haarspeld tussen te krijgen!

Meer Expeditie Robinson:
Eva (on)gesteld op Hugo in Expeditie Robinson
Wat moet Expeditie Robinson zonder Kolonel Coronel?
Expeditie Robinson: Yvette en Shary-An naar Valsspelerseiland
De Expeditie Eva Ezelsbrug

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise laat haar verrukkelijke vormen zien in roze sportpakje

We hebben de mooie Famke Louise wel vaker gezien in een strak pakje, maar de video die ze nu heeft gedeeld krijgen wij het wel heel erg warm van.

Foto: Lesley Versprille (26) buigt voorover in piepklein pakje

Lesley Versprille laat zien hoe lenig ze is door eens flink voorover te buigen. Dit doet ze in een piepklein pakje...

Foto: Robin Hamersteen (34) komt zeiknat zonder topje het water uit

Robin Hamersteen trakteert met heerlijke beelden! Het model komt op magistrale wijze het water uitgelopen...