Eva Koreman is kapot na eerste nacht Serious Request

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er wordt dit jaar door radiozender 3FM weer geld opgehaald voor het goede doel. Eva Koreman is samen met een aantal collega’s in quarantaine gegaan om non-stop te rennen voor het Rode Kruis. Ze is na één nachtdienst al he-le-maal stuk!

Eva Koreman en haar collega’s moeten nog tot Kerst in beweging blijven, maar na één nachtje op de loopband is de radio-DJ al helemaal gesloopt. Eva kon amper slapen voor ze haar nachtdienst begon. Bovendien hield ze zich niet bepaald in toen haar shift eenmaal begon. Onderstaande filmpjes zeggen genoeg…

Lees ook: Eva Koreman heeft de mond vol!

Eva Koreman rent zich rot tijdens Serious Request 2020

De radio-DJ’s van 3FM moeten zeven dagen lang om de beurt op een loopband staan. Ze lopen dit jaar voor Serious Request: Lifeline niet het land door, maar maken een ‘pas op de plaats’ op locatie. Ze wonen tijdelijk in een enorme hal op vliegveld Enschede, en maken er daar een liefdadigheidsfeestje van! Tijdens de eerste nachtdienst van Eva Koreman ging het er wild aan toe. Geen wonder dat ze de ochtend erna over zware vermoeidheid klaagde!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax drinkt tot in late uurtjes met blonde collega

Dionne Stax is weer aan de slag voor het programma Droomhuis Gezocht. En daarvoor maakt Dionne het wel heel erg bont. 

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet.