Eva Koreman is kapot na eerste nacht Serious Request

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er wordt dit jaar door radiozender 3FM weer geld opgehaald voor het goede doel. Eva Koreman is samen met een aantal collega’s in quarantaine gegaan om non-stop te rennen voor het Rode Kruis. Ze is na één nachtdienst al he-le-maal stuk!

Eva Koreman en haar collega’s moeten nog tot Kerst in beweging blijven, maar na één nachtje op de loopband is de radio-DJ al helemaal gesloopt. Eva kon amper slapen voor ze haar nachtdienst begon. Bovendien hield ze zich niet bepaald in toen haar shift eenmaal begon. Onderstaande filmpjes zeggen genoeg…

Lees ook: Eva Koreman heeft de mond vol!

Eva Koreman rent zich rot tijdens Serious Request 2020

De radio-DJ’s van 3FM moeten zeven dagen lang om de beurt op een loopband staan. Ze lopen dit jaar voor Serious Request: Lifeline niet het land door, maar maken een ‘pas op de plaats’ op locatie. Ze wonen tijdelijk in een enorme hal op vliegveld Enschede, en maken er daar een liefdadigheidsfeestje van! Tijdens de eerste nachtdienst van Eva Koreman ging het er wild aan toe. Geen wonder dat ze de ochtend erna over zware vermoeidheid klaagde!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!