Eva Koreman is kapot na eerste nacht Serious Request

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er wordt dit jaar door radiozender 3FM weer geld opgehaald voor het goede doel. Eva Koreman is samen met een aantal collega’s in quarantaine gegaan om non-stop te rennen voor het Rode Kruis. Ze is na één nachtdienst al he-le-maal stuk!

Eva Koreman en haar collega’s moeten nog tot Kerst in beweging blijven, maar na één nachtje op de loopband is de radio-DJ al helemaal gesloopt. Eva kon amper slapen voor ze haar nachtdienst begon. Bovendien hield ze zich niet bepaald in toen haar shift eenmaal begon. Onderstaande filmpjes zeggen genoeg…

Lees ook: Eva Koreman heeft de mond vol!

Eva Koreman rent zich rot tijdens Serious Request 2020

De radio-DJ’s van 3FM moeten zeven dagen lang om de beurt op een loopband staan. Ze lopen dit jaar voor Serious Request: Lifeline niet het land door, maar maken een ‘pas op de plaats’ op locatie. Ze wonen tijdelijk in een enorme hal op vliegveld Enschede, en maken er daar een liefdadigheidsfeestje van! Tijdens de eerste nachtdienst van Eva Koreman ging het er wild aan toe. Geen wonder dat ze de ochtend erna over zware vermoeidheid klaagde!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!