Eva Jinek verkoopt zichzelf met zeldzaam zoete foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eva Jinek is niet alleen heel erg goed in presenteren, haar boek mag er ook zijn. En die verkoopt zichzelf mede dankzij deze foto.

Er is geen enkele presentatrice in Nederland die kan tippen aan het talent van Eva Jinek. De prachtige blondine is de absoluut koningin van de avondbezetting op televisie. Als je tegenover Eva staat als programma, dan weet je eigenlijk al dat je niet het best bekeken programma van de avond wordt. Dat Eva zo populair is heeft te maken met onder andere haar knappe uiterlijk en vlijmscherpe uitspraken en interview stijl. Maar Eva blijft ook goed boeien in geschreven vorm. Dat bewijst haar boek wel. Niet dat  Eva heel veel promotie en goede recensies nodig heeft voor haar boek. De zeldzaam zoete foto op de cover verkoopt zichzelf eigenlijk al heel goed.

Lees ook: Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Jinek (@evajinek)

Deze foto van Eva scoort wel bijzonder goed

Ze draagt misschien op bovenstaande foto een brave coltrui, maar laat je daardoor niet van de wijs brengen. Eva is een bijzonder spannende dame. Toch kiest ze voor de voorkant van haar boek voor een onschuldiger plaatje. Een indringende blik, die je intiem en zwoel aan blijft staren. Eva haar ogen zijn niet voor niets een van de mooiste kenmerken aan de blonde presentatrice. Zelfs in zwart-wit weet Eva iedereen te betoveren met haar prachtige looks. Haar haren zijn een beetje wild en haar lippen krullen tot een klein ondeugend lachje. Eva vertoont een ongekende schoonheid die maar weinig vrouwen in Nederland hebben. De prachtige foto is deels de reden dat Eva haar boek het zo goed doet. Mensen kijken naar de foto op de voorkant en raken meteen geïnteresseerd. “Die wil ik wel hebben” hoor je dan door de boekenwinkel heen. Het boek van Eva is ook zeker een interessant cadeau voor onder de kerstboom. Want ook als iemand niet meer te weten wil komen over Eva, is de foto op de voorkant ook al een geweldig cadeau. daar kan je namelijk uren naar blijven staren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Jinek (@evajinek)

Droom groot met Eva Jinek

Eva heeft haar boek helemaal gevuld met verhalen en bijzondere momenten van collega’s, helden, voorbeelden en mensen die zij bewondert. Zo weet ze een boek vol inspiratie te vullen. Het boek geeft ook gelijk een mooi inzicht in het leven van Eva. Want als je haar voorbeelden snapt, dan zal je Eva ook sneller begrijpen. Eva heeft haar uiterste best gedaan op het boek. Ze is dan ook enorm trots op deze gigantische prestatie. Het schrijf avontuur stopt hier waarschijnlijk niet voor Eva, die nog veel meer inspiratie heeft om op papier te zetten. Eva weet als geen ander hoe ze een publiek voor zich kan winnen. Haar boek, Droom Groot, is dan ook het puntje van de ijsberg voor de kersverse schrijfster. Er staan vast nog veel mooie dingen aan te komen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Jinek (@evajinek)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!