Eva Jinek steelt de show in Boerderij van Dorst

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In de derde aflevering van Boerderij van Dorst bezoeken Eva Jinek en Marieke Lucas Rijneveld het nieuwe optrekje van Raven van Dorst. Terwijl Eva Jinek persoonlijke verhalen deelt met van Dorst en Rijneveld lijkt het hen een goed idee om het schrikdraad te testen. Gelukkig kwam ze met de schrik vrij!

Eva Jinek trekt hoge kijkcijfers Boerderij van Dorst

Op de boerderij nodigt Raven van Dorst wekelijks BN’ers uit. Die zullen Raven niet alleen moeten helpen op de boerderij, maar moeten ook ingaan op persoonlijke vragen. Deze aflevering helpen Eva Jinek en Marieke Lucas Rijneveld Raven met het uitvoeren van verschillende klusjes op de boerderij. Van Dorst weet tijdens het werk vaak de juiste, ‘op het randje’-vragen te stellen aan de gasten. Het programma wordt goed ontvangen door de kijkers. Er keken 732.000 mensen naar de aflevering met Eva Jinek en dat zorgde voor een kijkcijferrecord!

Lees ook: Eva Jinek is eindelijk weer terug op televisie!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Raven van Dorst (@ravenvandorst)

Eva Jinek in overall op de grasmaaier

Dit is misschien wel de eerste keer dat we Eva Jinek in een overall zien. We hadden niet verwacht dat het boerenleven haar zo goed zou liggen Uiteindelijk springt ze zelfs op de grasmaaier! Bovendien deelt Eva, die normaal niet zo veel over haar privéleven praat, veel persoonlijke verhalen en ervaringen. Zo vertelt ze over hoe ze zich schaamde toen ze ontslagen werd bij Nieuwsuur. En er is nog meer spanning en sensatie in de aflevering: het schrikdraad om het geitenhok dat ze gebouwd hebben moet getest worden. Vervolgens raakt Marieke Lucas Rijneveld het draad aan en er gebeurt niks. Even later probeert Eva het, zij krijgt wel de volle 220 volt. Gelukkig komt ze met de schrik vrij!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nikkie Plessen is erg harig op onverwachte plek

Nikkie Plessen zorgt altijd erg goed voor zichzelf. Het is dus erg onverwachts dat er opeens een pluk haar tevoorschijn komt. 

Foto: beeldschone vriendin van Bram Krikke deelt bloedheet kiekje

Bram Krikke heeft het maar goed voor elkaar. Hij heeft namelijk een van de knapste vrouwen van het land aan de haak geslagen. 

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...