Eva Jinek steelt de show in Boerderij van Dorst

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In de derde aflevering van Boerderij van Dorst bezoeken Eva Jinek en Marieke Lucas Rijneveld het nieuwe optrekje van Raven van Dorst. Terwijl Eva Jinek persoonlijke verhalen deelt met van Dorst en Rijneveld lijkt het hen een goed idee om het schrikdraad te testen. Gelukkig kwam ze met de schrik vrij!

Eva Jinek trekt hoge kijkcijfers Boerderij van Dorst

Op de boerderij nodigt Raven van Dorst wekelijks BN’ers uit. Die zullen Raven niet alleen moeten helpen op de boerderij, maar moeten ook ingaan op persoonlijke vragen. Deze aflevering helpen Eva Jinek en Marieke Lucas Rijneveld Raven met het uitvoeren van verschillende klusjes op de boerderij. Van Dorst weet tijdens het werk vaak de juiste, ‘op het randje’-vragen te stellen aan de gasten. Het programma wordt goed ontvangen door de kijkers. Er keken 732.000 mensen naar de aflevering met Eva Jinek en dat zorgde voor een kijkcijferrecord!

Lees ook: Eva Jinek is eindelijk weer terug op televisie!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Raven van Dorst (@ravenvandorst)

Eva Jinek in overall op de grasmaaier

Dit is misschien wel de eerste keer dat we Eva Jinek in een overall zien. We hadden niet verwacht dat het boerenleven haar zo goed zou liggen Uiteindelijk springt ze zelfs op de grasmaaier! Bovendien deelt Eva, die normaal niet zo veel over haar privéleven praat, veel persoonlijke verhalen en ervaringen. Zo vertelt ze over hoe ze zich schaamde toen ze ontslagen werd bij Nieuwsuur. En er is nog meer spanning en sensatie in de aflevering: het schrikdraad om het geitenhok dat ze gebouwd hebben moet getest worden. Vervolgens raakt Marieke Lucas Rijneveld het draad aan en er gebeurt niks. Even later probeert Eva het, zij krijgt wel de volle 220 volt. Gelukkig komt ze met de schrik vrij!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!