Eva Jinek jat duo-idee Op1

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In ‘normale’ tijden vechten talkshowhosts elkaar de tent uit om een paar kijkcijfers, maar nu het crisis is zijn er bijna té veel kijkers om over de verschillende talkshows te verdelen. Wat doen we in tijden van overvloed? We vergroten het aanbod! In plaats van vijf, zijn Op1, en misschien binnenkort ook Jinek, maar liefst zes keer per week te zien. Dat is voor de vijf duo’s van de NPO simpeler op te zetten dan voor eenzame Eva. Tenzij ze zelf een stukje opschuift…

Het zou bijna zonde zijn om als tv-zender geen gebruik te maken van een land dat gedwongen aan de buis gekluisterd zit. Het is bijna alsof de NPO met hun extreem flexibele talkshow-opzet van Op1 gerekend had op een scenario als deze. Valt er een presentator weg? Dan pakken ze een invalster (Fidan Ekiz verving vorige week de zieke Sophie Hilbrand). Extra uitzending op zondag? Genoeg mensen op de ‘reservebank’ die in kunnen springen…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Talkshow Op1 (@op1npo) op

Eva aan de bak

Aan de commerciële kant zit de overgestapte Eva Jinek met een tegenovergesteld probleem. Zij ging volledig solo bij RTL aan de slag, en krijgt nu dus de enorme vraag naar actuele talkshowuitzendingen op haar bordje geschoven. Eva zou het best willen, maar RTL moet voorzichtig zijn met hun duurbetaalde ster. Als zij overwerkt of ziek wordt kan ze Jeroen Pauw niet meer bellen. De oplossing ligt gelukkig recht voor haar neus.

Leentjebuur spelen bij haar oude werkgever, daar was ze al niet vies van: toen Op1 in de begindagen expres eerder begon om kijkers bij Jinek weg te snoepen, verruimde ze zelf haar starttijd. Nu is het tijd om voor het gemak het volledige Op1-concept maar gewoon over te nemen. Om dit te realiseren schuift Eva letterlijk een klein stukje op: er moet namelijk nog een stoel bij.

Eva Jinek
Ellebogenwerk: is er überhaupt fysiek plek voor Beau aan die tafel?

Op4 met Eva en Beau

Om bovenop het nieuws te kunnen blijven zitten zonder zichzelf totaal de vernieling in te werken heeft Eva een maatje nodig. Bij RTL zitten er echter niet zo veel mensen op de reservebank. Humberto werd gewisseld, Twan mocht transfervrij vertrekken, en Art is teruggezet naar het jeugdelftal. Er blijft maar één naam over: Beau van Erven Dorens.

Met de energieke Beau als duopartner zou Eva de zware last een beetje kunnen verdelen. ‘Op4’ lijkt geboren. Het enige verschil met Op1 is dat je met Eva en Beau twee dominante figuren aan het hoofd van de tafel hebt zitten. Geen aandoenlijke onwennigheid en ‘zet jij ‘m voor, dan kop ik ‘m in‘ zoals bij Op1, maar een strijd tussen twee controlfreaks die van de camera houden.

Met die opzet zouden we niet eens voor het coronanieuws, maar juist voor die interessante wisselwerking inschakelen. Misschien blijkt dit gelegenheidsduo wel dé succesformule waarmee Jinek definitief een lange neus naar haar vorige werkgever kan trekken. Wie niet jat, wie niet wint…

Laatste nieuws

Foto: Zwetende Jutta Leerdam zakt heel diep naar de grond

Jutta Leerdam heeft een wel hele bijzondere fotoshoot gedaan. Ze heeft de fotograaf haar van haar mooiste kant laten fotograferen. 

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Gerelateerde berichten