Europa League gemist? Check alle hoogtepunten van Feyenoord, PSV en AZ

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zo’n Europa League-avond is vol. Té vol, als je het ons vraagt. Je kunt nooit alles kijken. Daarom: hiermee ben je binnen 5 minuten op de hoogte van de prestaties van Feyenoord, PSV en AZ!

Het was een licht teleurstellende avond voor de Nederlandse voetballiefhebber. PSV werd na een vrij degelijke eerste helft opgerold door PAOK en AZ verloor van Real Sociedad. Feyenoord zorgde gelukkig nog voor een mooi slot tegen CSKA Moskou. Check alle hoogtepunten hieronder!

Feyenoord wint in EL: Kökçü maakt mooiste goal

Laten we met het goede nieuws beginnen: Feyenoord wint! CSKA Moskou werd in eigen Kuip met 3-1 verslagen. De mooiste goal van de avond werd gemaakt door Orkun Kökçü: hij schoot van afstand de 2-0 binnen.

PSV totaal overrompeld door PAOK in tweede helft

PSV leek op een zakelijke overwinning af te stevenen nadat ze in de eerste helft op 0-1 waren gekomen tegen het Griekse PAOK. In de tweede helft ging het echter he-le-maal mis. Binnen no-time stonden de Grieken met 4-1 voor. PSV verdedigde laks en gaf PAOK steeds ruimte voor afstandsschoten. Moet gezegd: deze werden er wel allemaal héél nauwkeurig en strak ingeschoten…

AZ mag niet klagen: kleine nederlaag

AZ verraste vorige week tegen Napoli, maar kon dat deze week niet herhalen tegen de nummer 1 van Spanje. Da’s niet Real Madrid of Barcelona, maar Real Sociedad! Een 1-0 nederlaag in Spanje is wat dat betreft dus helemaal niet zo slecht. AZ staat nog steeds aan kop in hun poule!

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Gerelateerde berichten