Eugenie Bouchard weer op date met gewone sterveling

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl het in Nederland zelfs verschrikkelijk moeilijk blijkt om een boerin aan de haak te slaan, kan je in Canada met een beetje goodwill en een volle portemonnee ’n jonge tennisprof met modellenlooks ‘aan de haak slaan’.

Tennisster Eugenie Bouchard is niet vies van dates met wildvreemden op het internet. Een paar jaar geleden ‘moest’ ze al eens een avondje uit met een stoutmoedige sterveling die op Twitter met haar had gewed dat de Super Bowl ondanks een fikse achterstand alsnog door de New England Patriots gewonnen zou worden. Dat gebeurde, en ‘Genie’ moest dus wel met hem op date.

Eugenie Bouchard is vrouw van haar woord

Iedereen dacht dat het net zo zou gaan als elke celebrity die op internet ‘uitgevraagd’ wordt, voor het eindgala van een middelbare school bijvoorbeeld. Toch bleek de date met Eugenie Bouchard een échte. Sterker nog, na die ‘weddenschapsdate’ kwam er een tweede, en een derde. De twee werden gespot op het strand, bij een basketbalwedstrijd – zou die lucky fan het onmogelijke gepresteerd hebben? Helaas, hij verdween uiteindelijk ineens van het toneel. Eugenie is op dit moment dus single, en absoluut ready to mingle.

(Lees verder na foto)

Weer op stap met vreemde

Eugenie had vorige maand getweet dat ze in deze tijd best naar een man snakt: “Ik klaag niet, maar ik geloof dat quarantaine veel leuker zou zijn met een vriendje.” Dorstige mannen uit alle windstreken kwamen haar DMs binnengegleden, maar niemand had nog de juiste strategie gevonden om de interesse van de blondine te wekken.

Toen ze afgelopen week met een vriendin live op Instagram ging, en een brutale kerel genaamd Bob gewoon geld bood voor een date, kwam de boel in beweging. Na een korte onderhandeling kon de jongen voor een donatie van zo’n 2400 dollar aan de gezondheidszorg. Bob beloofde zelfs 800 dollar extra als Eugenie tijdens de date een Brits accent op zou zetten. Ieder z’n fetisj…

Achteraan aansluiten

Als Bob het slim speelt hoeft hij voor die tweede date niet te betalen. Mocht hij het verknallen, staan er vermoedelijk genoeg andere kerels die zo hun hele bankrekening leegtrekken voor een kans bij Eugenie Bouchard. Da’s onverantwoord, maar ontzettend begrijpelijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.