Eugenie Bouchard weer op date met gewone sterveling

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl het in Nederland zelfs verschrikkelijk moeilijk blijkt om een boerin aan de haak te slaan, kan je in Canada met een beetje goodwill en een volle portemonnee ’n jonge tennisprof met modellenlooks ‘aan de haak slaan’.

Tennisster Eugenie Bouchard is niet vies van dates met wildvreemden op het internet. Een paar jaar geleden ‘moest’ ze al eens een avondje uit met een stoutmoedige sterveling die op Twitter met haar had gewed dat de Super Bowl ondanks een fikse achterstand alsnog door de New England Patriots gewonnen zou worden. Dat gebeurde, en ‘Genie’ moest dus wel met hem op date.

Eugenie Bouchard is vrouw van haar woord

Iedereen dacht dat het net zo zou gaan als elke celebrity die op internet ‘uitgevraagd’ wordt, voor het eindgala van een middelbare school bijvoorbeeld. Toch bleek de date met Eugenie Bouchard een échte. Sterker nog, na die ‘weddenschapsdate’ kwam er een tweede, en een derde. De twee werden gespot op het strand, bij een basketbalwedstrijd – zou die lucky fan het onmogelijke gepresteerd hebben? Helaas, hij verdween uiteindelijk ineens van het toneel. Eugenie is op dit moment dus single, en absoluut ready to mingle.

(Lees verder na foto)

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Genie Bouchard (@geniebouchard) op

Weer op stap met vreemde

Eugenie had vorige maand getweet dat ze in deze tijd best naar een man snakt: “Ik klaag niet, maar ik geloof dat quarantaine veel leuker zou zijn met een vriendje.” Dorstige mannen uit alle windstreken kwamen haar DMs binnengegleden, maar niemand had nog de juiste strategie gevonden om de interesse van de blondine te wekken.

Toen ze afgelopen week met een vriendin live op Instagram ging, en een brutale kerel genaamd Bob gewoon geld bood voor een date, kwam de boel in beweging. Na een korte onderhandeling kon de jongen voor een donatie van zo’n 2400 dollar aan de gezondheidszorg. Bob beloofde zelfs 800 dollar extra als Eugenie tijdens de date een Brits accent op zou zetten. Ieder z’n fetisj…

Achteraan aansluiten

Als Bob het slim speelt hoeft hij voor die tweede date niet te betalen. Mocht hij het verknallen, staan er vermoedelijk genoeg andere kerels die zo hun hele bankrekening leegtrekken voor een kans bij Eugenie Bouchard. Da’s onverantwoord, maar ontzettend begrijpelijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Genie Bouchard (@geniebouchard) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Genie Bouchard (@geniebouchard) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Genie Bouchard (@geniebouchard) op

Laatste nieuws

Foto: Lenige Marieke Elsinga gaat diep door haar knieën

Het is een wonder dat Marieke Elsinga haar lijf nog in dit soort uitdagende poses kan wringen!

Video: Emma Wortelboer is bont en blauw na flinke klap in gezicht

Emma Wortelboer heeft onlangs een ongeluk gehad en laat haar volgers op Instagram schrikken met deze schokkende beelden.

Foto: Geraldine Kemper zet tanden in smakelijke bal

Geraldine Kemper staat over het algemeen bekend als een hele charmante dame, maar soms moet ze even ergens haar tanden in zetten. 

Gerelateerde berichten