Er is iets geks aan de hand met de kijkcijfers van Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De mannen van Vandaag Inside behalen belachelijk goede successen met hun dagelijkse programma. Maar daar is een reden voor. 

Wat is het geheim van Vandaag Inside?

Daar is een hele makkelijke reden voor. Er is namelijk een nieuwe methode van het meten van kijkcijfers: mensen die later terugkijken zijn nu beter in kijkcijfers uit te drukken. Hierdoor komt Vandaag Inside nu dagelijks vaak boven de miljoen uit. In hun uitzending bespraken de heren ook nog even hun succes. Want dat moet wel gevierd worden. De top 5 halen ze nog net niet. Die bestaat nu uit Het 8 uur Journaal, Het Perfecte Plaatje, Hunted, Oogappels en het Half Acht Nieuws. Maar als je daar het nieuws uit haalt, dan scoort Vandaag Inside belachelijk goed. Als amusementsprogramma halen ze bijna de 2 miljoen kijkers. Geen wonder dat ze niet meer weg te denken zijn uit het Nederlandse televisie aanbod. De mannen van VI mogen ontzettend trots zijn op die prestatie. Ze zetten namelijk wat neer wat geen enkel ander praatprogramma voor elkaar weet te krijgen. Er zijn natuurlijk ook wel weer genoeg redenen te bedenken voor het succes van de heren.

Lees ook: René van der Gijp gaat helemaal los op trillend product in supermarkt: ‘Gewoon in je kontje steken’ (Video)

Merel Ek is bevorderend voor de kijkcijfers

In het begin was het even wennen om Merel Ek zo vaak in de uitzending van Vandaag Inside te zien. Maar inmiddels is ze bijna een vast onderdeel geworden van het programma. En dat doet de kijkcijfers alleen maar ten goede. Een knappe vrouw in de uitzending doet namelijk wonderen. En als ze dan ook nog eens iets te melden heeft, dan gaat het helemaal goed. Met Merel aan tafel weten de mannen van VI, hun programma vele malen beter te maken. De aantrekkelijke blondine voegt dus zeker wat toe aan de show.

Lees ook: Video: Hélène Hendriks leidt mannelijke kijker af met glimmende troeven

Hélène Hendriks haalt het niveau van Vandaag Inside flink omhoog

De aantrekkelijke blondine is een van de redenen dat mannen zo graag naar het programma kijken. Met haar vlijmscherpe babbel weet de verleidelijke presentatrice goed aan te sluiten bij de drie mannen. Ze heeft laatst dan ook met goede reden de Gouden Televizier-Ring gewonnen. Want Hélène Hendriks is een ongelooflijk goede presentatrice. Ze kan altijd het programma flink omhoog halen qua niveau. En dat houdt het gelijk weer heel erg spannend om te kijken. Als Hélène aanschuift, dan zie je de kijkcijfers omhoog gaan. Misschien is het toch maar tijd om haar een vast plekje aan de tafel aan te bieden. Maar misschien dat Hélène Hendriks daar nou juist geen zin in heeft. Ze kan dan in ieder geval minder zelf doen. En laat Hélène Hendriks nou juist uitblinken in haar eigen programma’s. Maar zo nu en dan schuift ze wel gezellig aan bij de mannen van VI.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!