Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende nieuwe aanwinst: een Lamborghini Urus Mansory, ter waarde van maar liefst 500.000 euro. Deze opvallende aankoop heeft echter voor gemengde reacties gezorgd onder zijn fans.

De Lamborghini Urus Mansory van Enzo Knol

De Lamborghini Urus is op zichzelf al een van de meest luxueuze en krachtige SUV’s op de markt. Maar Enzo Knol heeft gekozen voor de speciale Mansory-uitvoering, die nog exclusiever en duurder is. De Mansory-variant is voorzien van tal van aanpassingen, waaronder speciale carbonstukken die de auto een uniek uiterlijk geven. Bekijk de video van Ezno zijn wagen hier!

Smerig of Stijlvol?

Het bijzondere aan Enzo’s nieuwe auto is de kleur en het ontwerp van de carbonstukken. Van een afstandje lijkt het namelijk alsof de auto niet goed gewassen is en nog sporen van een ritje door de modder vertoont. Dit unieke ontwerp heeft voor flink wat verwarring en commentaar gezorgd op sociale media. Fans van Enzo begrijpen het kleurtje van de auto niet helemaal. “Waarom zou je zoveel geld uitgeven aan een auto die eruitziet alsof hij vies is?” vraagt een volger zich af. Een ander voegt toe: “Het is zeker een coole auto, maar ik zou hem in een andere kleur kiezen.”

Enzo Knol laat trots zijn wagen zien

De video waarin Enzo zijn nieuwe Lamborghini laat zien, heeft al duizenden views verzameld. Hoewel niet iedereen fan is van het ontwerp, zijn er ook veel bewonderaars die de durf en stijl van Enzo waarderen. De wagen zal zeker een hoofdrol gaan nemen in nieuwe video’s van Enzo. Maar in de tussentijd kunnen zijn fans hier genieten van de foto’s waarin hij zijn nieuwe Lamborghini Urus Mansory de weg opneemt en toont waarom hij zo blij is met zijn half miljoen euro kostende ‘smerige’ nieuwe auto.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.