Emma Wortelboer, Welmoed Sijtsma & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het internet staat vol met fijne plaatjes en andere oog-lekkernijen. Al is het wel lastig om al het lekkers te zien. Daarom bestaat Hot Topics. Voor jouw gemak en tegen een stijve scrollduim. Vandaag: Emma Wortelboer, Welmoed Sijtsma, Yolanthe Cabau en meer…

Emma Wortelboer

Het gebeurt niet elke dag dat er een Nederlandse vrouw het internet uitspeelt. Emma Wortelboer had die eer. Samen met Matthijs van Nieuwkerk nam ze een filmpje op. Die ging best wel lekker. De grote vraag is: wie staat dat jurkje beter?

Welmoed Sijtsma

Een Friese koningin zie je over het algemeen op het ijs schitteren. Maar naast Jutta Leerdam heeft de noordelijke provincie ook een ander exportmiddel op de vaderlandse televisie: Welmoed Sijtsma. Vandaag verschenen er een aantal screencaps van haar ochtendshow op het forum. Dat is nog eens een goede morgen, Nederland.

Yolanthe Cabau van Kasbergen

Over oude dozen gesporken: het archief van een aantal forumgasten brengt soms verbogen schatten naar de oppervlakte. Weet je nog dat Yolanthe Cabau van Kasbergen dacht haar dwerg op het witte paard (Wesley Sneijder) te hebben gevonden? Dat liep toch niet zoals verwacht: tegenwoordig lijkt ze haar eigen prinses op het witte paard te zijn.

Lees ook: Yolanthe introduceert de modellenrug

Chantal Janzen

Je kunt een collage maken van alle kwaliteiten van Chantal Janzen. Deze vrouw presenteert zo’n beetje alles wat los en vast zit. Daarnaast steelt Chantal de show op Instagram. Forumgast Klompenboer kent Chantal echter al langer dan vandaag: hij slingerde vandaag een collage van van oude-doos-foto’s van Chantal op het forum.

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten