Emma Watson is nog even betoverend als vroeger

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie was er vroeger niet verliefd op haar? We kennen Emma natuurlijk allemaal als Hermelien uit de Harry Potter films, maar bijna tien jaar later weet ze mensen nog steeds te betoveren.

De in Parijs geboren Emma Watson was slechts 11 jaar toen ze de rol van Hermelien op zich nam in de Harry Potter films. Het wijsneusje met het lange, krullende haar die uiteindelijk iedereens favoriete heks zou worden. Iedere man onder de 30 had gegarandeerd een oogje op deze mademoiselle.

Lees ook: Emma Watson trouwt met haar ‘Magic Wand’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

Powervrouw

De afgelopen jaren viel ze vooral op als activist. Ze strijdt voor een betere wereld. In dat opzicht is ze weinig veranderd van haar personage Hermelien. Ook in de modewereld is Emma een bekend gezicht. Met haar vele toespraken, modeshows, photoshoots en evenementen heeft Emma het er maar druk mee. Gelukkig maakt ze ook genoeg tijd vrij voor vrienden. Zo spreekt ze nog regelmatig af met haar Harry Potter co-sterren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

Na haar Harry Potter-carrière liet Emma het acteren grotendeels achter zich. Ze was te bewonderen in Beauty & The Beast, waar haar Franse roots even naar boven kwamen. Verder had ze een aantal bijzondere rollen sinds haar dagen als Hermelien, zoals in My Week with Marilyn en The Perks of Being a Wallflower. Vooral die laatste liet een andere kant zien van de anders zo onschuldige Emma.

Zo lekker gewoon gebleven

Over haar privéleven is weinig bekend. Emma omschrijft zichzelf als introvert en huismus. Ze is liever lekker thuis op de bank dan in de schijnwerpers. Ook als ze afspreekt met andere voormalig Harry Potter-acteurs blijft Emma ‘down to earth’. Rupert Grint, oftewel Ron Wemel, zei laatst nog in een interview dat hij het nooit met Emma over hun bekendheid of roem heeft. De kans is bovendien groot dat ze nog single is, aangezien ze al een tijdje niet meer met een man aan haar arm gespot is. In alle opzichten is Emma dus de perfecte girl next door.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?