Emma Watson is nog even betoverend als vroeger

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie was er vroeger niet verliefd op haar? We kennen Emma natuurlijk allemaal als Hermelien uit de Harry Potter films, maar bijna tien jaar later weet ze mensen nog steeds te betoveren.

De in Parijs geboren Emma Watson was slechts 11 jaar toen ze de rol van Hermelien op zich nam in de Harry Potter films. Het wijsneusje met het lange, krullende haar die uiteindelijk iedereens favoriete heks zou worden. Iedere man onder de 30 had gegarandeerd een oogje op deze mademoiselle.

Lees ook: Emma Watson trouwt met haar ‘Magic Wand’

Powervrouw

De afgelopen jaren viel ze vooral op als activist. Ze strijdt voor een betere wereld. In dat opzicht is ze weinig veranderd van haar personage Hermelien. Ook in de modewereld is Emma een bekend gezicht. Met haar vele toespraken, modeshows, photoshoots en evenementen heeft Emma het er maar druk mee. Gelukkig maakt ze ook genoeg tijd vrij voor vrienden. Zo spreekt ze nog regelmatig af met haar Harry Potter co-sterren.

Na haar Harry Potter-carrière liet Emma het acteren grotendeels achter zich. Ze was te bewonderen in Beauty & The Beast, waar haar Franse roots even naar boven kwamen. Verder had ze een aantal bijzondere rollen sinds haar dagen als Hermelien, zoals in My Week with Marilyn en The Perks of Being a Wallflower. Vooral die laatste liet een andere kant zien van de anders zo onschuldige Emma.

Zo lekker gewoon gebleven

Over haar privéleven is weinig bekend. Emma omschrijft zichzelf als introvert en huismus. Ze is liever lekker thuis op de bank dan in de schijnwerpers. Ook als ze afspreekt met andere voormalig Harry Potter-acteurs blijft Emma ‘down to earth’. Rupert Grint, oftewel Ron Wemel, zei laatst nog in een interview dat hij het nooit met Emma over hun bekendheid of roem heeft. De kans is bovendien groot dat ze nog single is, aangezien ze al een tijdje niet meer met een man aan haar arm gespot is. In alle opzichten is Emma dus de perfecte girl next door.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!