Emma Watson is nog even betoverend als vroeger

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie was er vroeger niet verliefd op haar? We kennen Emma natuurlijk allemaal als Hermelien uit de Harry Potter films, maar bijna tien jaar later weet ze mensen nog steeds te betoveren.

De in Parijs geboren Emma Watson was slechts 11 jaar toen ze de rol van Hermelien op zich nam in de Harry Potter films. Het wijsneusje met het lange, krullende haar die uiteindelijk iedereens favoriete heks zou worden. Iedere man onder de 30 had gegarandeerd een oogje op deze mademoiselle.

Lees ook: Emma Watson trouwt met haar ‘Magic Wand’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

Powervrouw

De afgelopen jaren viel ze vooral op als activist. Ze strijdt voor een betere wereld. In dat opzicht is ze weinig veranderd van haar personage Hermelien. Ook in de modewereld is Emma een bekend gezicht. Met haar vele toespraken, modeshows, photoshoots en evenementen heeft Emma het er maar druk mee. Gelukkig maakt ze ook genoeg tijd vrij voor vrienden. Zo spreekt ze nog regelmatig af met haar Harry Potter co-sterren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

Na haar Harry Potter-carrière liet Emma het acteren grotendeels achter zich. Ze was te bewonderen in Beauty & The Beast, waar haar Franse roots even naar boven kwamen. Verder had ze een aantal bijzondere rollen sinds haar dagen als Hermelien, zoals in My Week with Marilyn en The Perks of Being a Wallflower. Vooral die laatste liet een andere kant zien van de anders zo onschuldige Emma.

Zo lekker gewoon gebleven

Over haar privéleven is weinig bekend. Emma omschrijft zichzelf als introvert en huismus. Ze is liever lekker thuis op de bank dan in de schijnwerpers. Ook als ze afspreekt met andere voormalig Harry Potter-acteurs blijft Emma ‘down to earth’. Rupert Grint, oftewel Ron Wemel, zei laatst nog in een interview dat hij het nooit met Emma over hun bekendheid of roem heeft. De kans is bovendien groot dat ze nog single is, aangezien ze al een tijdje niet meer met een man aan haar arm gespot is. In alle opzichten is Emma dus de perfecte girl next door.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen gaat op knieën in spannend pakje

Heleen van Royen deelt met regelmaat spannende foto's van zichzelf. Deze keer laat ze zichzelf ook weer helemaal gaan!

Foto: Jade Anna toont enorme heuvel in zwemkleding

Jade Anna verwent haar volgers met een stel opvallende kiekjes. De blondine toont zowaar een flinke heuvel in haar zwemkleding..

Half ontklede Juultje Tieleman deelt gruwelijk lekkere foto

Juultje Tieleman heeft weer toegeslagen met een spannende foto. De blondine lijkt steeds minder kleding te dragen!