Emma Watson betovert je tegenwoordig met absurde camera

Emma Watson

Wie is er niet groot geworden met Emma Watson als heks Hermelien in Harry Potter? Nou, dit heksje heeft de magische werking van de camera ontdekt. 

Emma Watson is een van de meest besproken actrices van het moment. Niet alleen had ze als kind een rol in een van de grootste film franchise die er ooit gemaakt is, maar ook heeft ze haar filmcarrière gebruikt als platform om een hoop interessante dingen te mogen doen na haar werk in Harry Potter. Zo is ze tijdens de opnames al afgestudeerd aan Brown university, zet ze zich in voor vrouwenrechten wereldwijd, is ze ambassadeur van vele merken en organisaties en doet ze een hoop modellenwerk ernaast. Veel films maakt ze alleen niet meer, maar het kan zomaar zijn dat hier verandering in gaat komen. Dat is dan alleen niet voor de camera, maar er achter. Want Emma heeft de magische werking van de filmcamera ontdekt.

Lees ook: Gerucht: Emma Watson gaat eindelijk solo met toverstok

Emma Watson gebruikt lockdown nuttig

Waar de meeste mensen vooral heel lui zijn geworden van praktisch een jaar achter gesloten deuren te moeten blijven, heeft Emma van de gelegenheid gebruik gemaakt om zichzelf een nieuwe skill aan te leren. De actrice heeft besloten dat ze voortaan meer achter de camera wilt staan en heeft zichzelf aangeleerd hoe ze de camera moet bedienen. Een handige vaardigheid voor Emma, die graag wat meer de documentaire kant op wilt gaan. Emma dacht altijd dat het meest mooie aan film was iemands ‘muse’ te kunnen zijn, maar zelf een camera in je handen hebben voelt ook erg goed. En Emma ziet er zelfs met zo’n groot gevaarte in haar handen nog even betoverend uit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

Geen jurkjes en strakke pakjes meer voor Emma Watson

Natuurlijk is het leuk voor Emma dat ze er een nieuwe vaardigheid bij heeft en iedereen staat met smart te wachten wat haar eerste grote project achter de camera wordt. Er is alleen een klein minpuntje aan haar carrière switch. Achter de camera is het namelijk niet zo handig om in jurkjes, korte rokjes en strakke pakjes te lopen. Die moet Emma straks allemaal gaan verruilen voor stugge broeken, hoodies en zware schoenen. En daar had niemand natuurlijk rekening mee gehouden. Gelukkig ziet Emma er in dikke truien nog steeds hartstikke goed uit. Anders zou het toch wel een klein beetje zonde zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

De eerste film van Emma Watson

Iedereen is natuurlijk enorm nieuwsgierig wat de eerste grote film gaat zijn die Emma gaat maken. Er waren een tijdje geleden geruchten over een reboot van Harry Potter. Misschien dat Emma daar de crew kan betoveren met haar nieuwe magische camera. Dan kan ze gelijk de nieuwe acteurs tips geven. En anders kan ze het grote gevaarte altijd nog inzetten om leuke video’s te schieten voor social media. Dan zien je nog eens wat meer van beeldschone Emma Watson.

Gerelateerde berichten

Vorig artikelRobin Martens spat van je scherm op roze foto
Volgend artikelFoto: Bridget Maasland schiet eindelijk perfect plaatje van zichzelf