ZIEN: Emma Heesters viert enorme mijlpaal!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is door het dolle heen. Waarom? Ze heeft deze week iets gedaan wat geen enkele andere Nederlandse zanger of zangeres haar na kan doen!

Emma Heesters is op een raket geklommen, en is niet van plan er zomaar af te komen! De Nederlandse zangeres leefde als Youtubezangeres al haar droom, maar mag dankzij haar deelname aan Beste Zangeres nóg groter dromen. Niet alleen heel Nederland smult van haar covers, liedjes en collaboraties – ze heeft ook stadions vol fans buiten onze landsgrenzen! Deze ongekende populariteit drukt zich uit in haar nieuwste Youtube-mijlpaal: Emma Heesters heeft nu drie miljoen abonnees op de videosite. Ze is de enige Nederlandse zanger met zó veel fans op Youtube. Daar is de zangeres verschrikkelijk blij mee!

Lees ook: Bloedstollende ontknoping voor Emma Heesters bij Jachtseizoen

Emma Heesters scoort hit na hit

Op Instagram kondigt Emma Heesters haar zoveelste mijlpaal van dit jaar aan: de zangeres heeft officieel 3 miljoen subscribers op Youtube, en dat mag gevierd worden! Haar ‘feestje’ deelde ze met haar Instagramvolgers: de foto vind je verderop in dit artikel.

Voor veel andere artiesten mag 2020 een heus rampjaar genoemd worden. Voor Emma Heesters betekende de afgelopen twaalf maanden echter een aaneenrijging van successen. Ze stond non-stop in de landelijke top 40 met haar nummers ‘Loop niet weg’, ‘Waar ga je heen’ en ‘Donderdag’ en heeft onlangs ook haar eerste echte Kerst single ‘Als de eerste sneeuw valt’ uitgebracht. Emma won tussendoor ook nog ‘even’ een MTV EMA als ‘best Dutch act.’ Ondanks een groot gebrek aan concerten was Emma dus ontzettend druk dit jaar!

Emma Heesters heeft 3 miljoen subscribers op Youtube

In de tussentijd blijft Emma Heesters trouw aan de plek waar ze haar bekendheid aan dankt: Youtube. De zangeres brengt nog steeds wekelijks een nieuwe video uit. De liedjes, voornamelijk covers, zijn gericht op een zeer breed publiek: Emma houdt namelijk rekening met fans uit álle windstreken. De ene week geeft ze ’n internationale hit de Emma Heesters-treatment, terwijl ze de andere week een Engelse versie van een bekende song uit India of Indonesië ‘doet’. Op deze manier heeft Emma inmiddels meer dan drie miljoen mensen aan haar Youtubepagina weten te binden. Vooral haar fans uit die Aziatische landen vallen op, want wat moeten al die mensen met de Zeeuwse Emma Heesters?

Het grote geheim van Emma Heesters

Het ‘geheim’ is een inventief ideetje van Emma Heesters zelf. De zangeres merkte op dat een blond meisje met zangtalent in Azië veel meer opvalt dan in het Westen. Met die gedachte in haar achterhoofd bestudeerde ze de hitlijsten van India en Indonesië, en vertaalde ze de grootste hits zorgvuldig naar het Engels met Google Translate. Het resultaat: ruim een derde van haar Youtube-abonnees komt nu uit deze landen. Haar meest bekeken video’s, sommigen hebben meer dan 10 miljoen views, zijn allemaal covers van Aziatische liedjes! Dit grote aantal Youtube-subscribers zorgde ervoor dat ze eruit sprong voor de makers van Beste Zangersen op die manier kwam Emma bij de gemiddelde Nederlander in beeld!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.