Emma Heesters vergeet eigen naam op geforceerde foto met vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het paasweekend is door veel BN’ers goed doorgebracht. Het zonnige weer leverde veel vrolijke kiekjes op op Instagram. Zangeres Emma Heesters dacht ook even mee te doen aan deze trend. Ze deelde een super slechte woordgrap met haar volgers onder een foto van Emma met haar vriend Wesley Hoedt.

Emma (H)easter(s) viert Pasen

Emma Heesters dacht een leuke woordgrap met de wereld te delen tijdens het zonnige paasweekend onder een foto waarop ze er op haar paasbest uitziet. Deze grap is alleen waarschijnlijk de slechtste pasen-gerelateerde woordgrap ooit gemaakt als je het ons vraagt. Emma heeft geprobeerd het paasfeest toch nog om haar te laten draaien. Pasen naar het Engels vertaald is namelijk Easter. Onder de foto schrijft de zangeres: ‘Happy (H)Easter(s)!!’. Het lijkt daarmee net alsof haar naam niet Emma Heesters is, maar Emma Heasters. Wij wisten in ieder geval niet dat je haar naam op die manier moet uitspreken. Misschien dacht de blondine dat ze met deze naam een internationale carrière kan beginnen, omdat Heesters natuurlijk een beetje lastig uit te spreken is in het Engels.
Emma Heesters samen met Wesley Hoedt op de foto

De foto zelf is wel hartstikke leuk en lief. Emma poseert liefdevol naast haar vriend Wesley Hoedt met een enorme bos bloemen in lente-achtige kleuren. Roze en witte rozen wisselen elkaar af en het ziet er super romantisch uit. Het stel straalt en beiden hebben een enorme (witte Prodent) glimlach. De blondine heeft ook een andere coupe op de foto dan normaal. In het bericht tagt ze namelijk niet alleen haar liefje Wesley, maar ook een bedrijf dat haar extensions voor haar blonde lokken verzorgt. Ze is ook te bewonderen op de Instagram pagina van het bedrijf. Zie hieronder de lange lokken van Emma, die ze hoogstwaarschijnlijk gesponsord heeft gekregen…

Lees ook: Emma Heesters zet vriend voor schut met foto zonder broek

Emma moedigt Wesley aan tijdens bekerfinale

Naast dat de tortelduifjes Pasen hebben gevierd heeft Emma haar voetballende vriend ook nog gesteund in het stadion. Wesley Hoedt speelt als professioneel voetballer bij RSC Anderlecht en trof dit weekend AA Gent in de bekerfinale van België. Na een spannende wedstrijd bleef het 0-0 dus ging de wedstrijd de verlenging in. Toen dat ook geen goals opleverde, verloor het team van Wesley tijdens de strafschoppen alsnog. Erg jammer, maar het ziet eruit alsof Emma Heesters het toch naar haar zin had in het stadion met haar vriendinnen. Hier deelde ze nog een story van op haar Instagram. Natuurlijk was ze gekleed in paars-wit.

Emma Heesters bij Bekerfinale Wesley Hoedt

Lees ook: Foto: Veeleisende Emma Heesters maakt statement met onderkant van voet

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!