Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.

De populaire zangeres Emma Heesters heeft besloten om een nieuwe weg in te slaan door zich te richten op een gezondere en fittere levensstijl. Hoewel ze al bekend stond om haar slanke figuur, heeft Emma ervoor gekozen om nog fitter te worden. Haar fans vinden het alleen een beetje zorgelijk. Lees Emma’s overwegingen hier!

Emma Heesters sluit zich aan bij fitness programma

Emma heeft zich aangesloten bij ‘Dag Een’, een fitnessbedrijf dat bekend staat om zijn samenwerking met beroemdheden die willen afvallen en een gezonde levensstijl willen aannemen. Andere sterren, zoals Numidia, hebben ook deelgenomen aan de programma’s van ‘Dag Een’ en hun transformaties gedeeld. Op haar social media deelde Emma haar ervaringen en het begin van haar transformatie. Ze schreef: “Summer ready. Ik wou altijd al eens echt fit worden, maar als ik zeg dat ik een snoepkont ben, is dat al zacht uitgedrukt. Ik wou dus echt een lifestyle change maken. Van suikeryoghurt to go, blikken soep, snoep, chocolade en champagne naar gezond eten en gezond leven.”

Fans van Emma Heesters reageren bezorgd

Hoewel Emma enthousiast is over haar nieuwe gezonde levensstijl, zijn haar fans minder gerustgesteld. Veel volgers vonden het eigenlijk niet nodig dat de al vrij dunne Emma zo’n drastische verandering ondergaat. Een fan schreef: “Emma, je bent al prachtig zoals je bent!” Emma benadrukt dat het haar niet zozeer om het uiterlijk te doen is, maar meer om haar gezondheid. Ze wil nog lang fit op het podium kunnen staan en gelooft dat dit haar daarbij kan helpen.

Emma Heesters roept gemengde gevoelens op

Emma Heesters’ besluit om een gezondere levensstijl aan te nemen heeft gemengde reacties opgeleverd. Terwijl zij enthousiast is over haar nieuwe weg en de positieve veranderingen in haar leven, maken haar fans zich zorgen over Emma. Ze vinden dat de zangeres er al mooi genoeg uit ziet.

Meer zien van Emma Heesters? Ga naar Instagram

Wil je meer zien van Emma Heesters? Dan moet je even naar haar Instagram pagina gaan. Daar heeft ze namelijk nog veel meer mooie foto’s van zichzelf staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.